Tulburări ale identității de gen

Există diferite semne clinice de tulburări de identitate de gen în funcție de vârsta dumneavoastră. La copii, ele pot fi declarații de dorință de a fi o persoană de sex diferit, preferă haine și jocuri caracteristice sexului opus. Oamenii mai tineri cred de obicei în posibilitatea de a schimba sexul ușor sau de a crede în a avea un sex diferit de cel recunoscut de împrejurimile lor.

Tulburările de identificare sexuală la copiii mai mari se caracterizează prin gesturi și comportamente caracteristice sexului opus, dar după 6. Copiii își ascund preferințele și comportamentele din cauza fricii de ridicol.

Problemele emoționale la adolescenți sunt exacerbate de apariția și dezvoltarea trasaturilor sexuale ale adolescenței. Tinerii, pe de altă parte, au mai multe șanse de a avea conflicte familiale cauzate de frică și de sentimente contradictorii de dezaprobare a sexului lor.

Adulții sunt capabili să se recunoască și sunt conștienți de prezența tulburărilor de identificare a genului. Aceasta influențează deseori dezvoltarea anomaliilor de personalitate.

Recunoașterea tulburărilor de identitate sexuală

Adesea, persoanele cu deficiențe de identitate de gen nu văd nici un medic sau o perioadă lungă de timp trece de la primele simptome la vizita medicului. Acest lucru este legat de încercările de a combate dezaprobarea de gen pe propria persoană. Nu există teste sau criterii specifice pentru confirmarea obiectivă a unei tulburări de identificare a genului.

Toate persoanele cu tulburare de identificare a genului trebuie să fie consultate psihologic sau psihiatric pentru a exclude tulburările psihice care apar cu astfel de simptome clinice. De asemenea, este important să se facă diferența între tulburările de diferențiere sexuală și alte boli, în special sindromul Klinefelter, transvestinismul și tulburările mintale.

Tratamentul tulburărilor de identificare a genului

La copii, tratamentul tulburărilor de identificare a genului este legat de terapia psihologică, care urmărește să devină mai evidentă ireversibilitatea determinării sexuale și să dezvolte acceptarea genului biologic și a rolurilor sociale conexe.

Terapia tulburărilor de identitate de gen la adolescenți se bazează pe o abordare la nivel de familie și o integrează cu furnizarea de sprijin pentru adolescent de către cei dragi.

Adulții cu tulburări de identitate sexuală se așteaptă de multe ori la tratament hormonal și chirurgical care vor duce la o schimbare în aspect. Cu toate acestea, un astfel de tratament nu este recomandat pentru întregul grup de pacienți și trebuie efectuat sub supravegherea strictă a unui psihiatru și endocrinolog cu experiență. Cu toate acestea, sprijinul psihologic este esențial.

Prognoza tulburărilor de identificare a genului

Tulburările de identificare de gen împiedică funcționarea zilnică. La copii și adolescenți, aceasta se datorează dificultății de a frecventa școala și de a continua educația. Aceste probleme sunt deosebit de acute la băieți.

În plus, anxietățile de vinovăție, respingere socială și identitate de gen conduc adesea la abuzul de alcool și alte substanțe. În plus, tulburările psihice sunt mai răspândite la persoanele cu probleme similare.

Aceste condiții conduc adesea la ruperea căsătoriei, deoarece partenerul încetează să tolereze comportamente diferite, de exemplu: căsătoria unui copil, căsătoria unui copil, căsătoria unui copil sau căsătoria unui copil. Purtați haine de sex opus. Persoanele cu tulburări de identificare se simt adesea îngrijorate de impactul comportamentului și preferințelor lor asupra copiilor lor.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*