Tulburări de diferențiere a genului

[Total: 0    Average: 0/5]

Ambele sunt valabile pentru țesuturile ovariene și nucleare ale aceluiași individ. Ambele țesuturi se pot dezvolta într-un organ sau mai puțin frecvent, cu un ovar pe o parte și un nucleu pe cealaltă. În marea majoritate a cazurilor, organele sexuale externe sunt de asemenea de ambele tipuri. Creșterea sânilor și sângerările menstruale sunt frecvente la pacienți.

Femeile sexuale sexuale sunt de obicei găsite, cariotipul este mai puțin frecvent și doar câteva procente dintre pacienți au sex masculin genetic. Tratamentul este operațional și depinde de identificarea pacientului și a comportamentului său sexual (de sex masculin sau de sex feminin) și de natura (mascul sau feminin) a procesului de maturare și de prezența organelor genitale interne și externe specifice genului.

Ambele sunt presupuse de sex feminin

Criteriul cel mai important pentru diagnosticul osteoartritei este prezența ovarelor și organelor genitale externe masculine. Cea mai obișnuită cauză a acestei tulburări este hipertrofia adrenală congenitală și mai puțin frecvent: utilizarea medicamentelor cu efecte androgenice, tumorile care secretă anumiți hormoni și deficiența congenitală a enzimei aromatazei (asociată cu mutații în gene).

Hipertrofia adrenalină înnăscută este cauzată de absența sau cantitatea semnificativ redusă de enzimă implicată în procesele de formare a hormonilor suprarenai - cortizol. Datorită întreruperii căii metabolice care conduce la formarea acestui hormon în diferite stadii, apare excesul de androgeni și deficitul de cortizol. Prin urmare, boala se manifestă în fete prin prezența organelor genitale masculine, în timp ce organele interne sunt femei.

O altă cauză a indiferenței feminine aparent - utilizarea medicamentelor cu efecte androgenice - este că apar și organele genitale externe masculine. Acesta este cazul, de exemplu, cu momentul în care femeia gravidă ia medicamentele danazol sau progestageni. Diagnosticul în acest caz este determinat de istoricul și non-asipilarea leziunilor postpartum, precum și de rezultatele corecte ale testelor hormonale și de dezvoltare adecvată a copilului nou-născut. Corectarea chirurgicală a organelor genitale se aplică în tratament.

Ambele, presupus de bărbat

Ambii bărbați se presupune că sunt asociați cu prezența nucleelor și a organelor genitale externe (uneori interne) ale femeilor. Acest tip de anomalie apare în cursul sindromului de insensibilitate la androgen, ca urmare a defectelor de sinteză a testosteronului și a sindroamelor de insensibilitate nucleară la gonadotropine.

În prezent, grupul de sindrom de insensibilitate androgen include următoarele boli: sindromul feminizării testiculare (este cauza a 10% din numărul total de testicule din grup). cazurile de menstruație primară, ale simptomelor sunt: prezența vaginului scurt, orb, lipsa uterului și a tuburilor uterine; glandele mamare sunt bine formate), lipsa parțială a sensibilității la androgeni (altfel sindrom incomplet al testiculelor feminizante, în care tratamentul depinde de tipul și severitatea simptomelor) și deficitul congenital al enzimei 5-alfa-reductază (caracterizată prin uretră anormală și subdezvoltare vaginală observată la naștere).

Defectele în sinteza testosteronului se pot referi la oricare dintre cele trei enzime implicate în transformarea colesterolului în testosteron. Ele se manifestă într-o indiferență de intensitate diferită. Diagnosticul se bazează pe teste de hormon de laborator specializate.

Gonadotropina insensibilității testiculelor este, de asemenea, o boală ereditară. Este asociat cu un defect genetic care are ca rezultat un receptor anormal pentru hormonul luteinizant. Acest sindrom include organe sexuale externe feminine sau neutre, precum și criptorchidism (fără descendență a testiculelor la scrot) și concentrații ridicate de gonadotropine.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*