U Aproximativ jumătate din bolnavi

Tremuratul independent este recunoscut atunci când sunt îndeplinite criteriile de bază, cum ar fi tremurul la nivelul membrelor superioare pe două fețe (opriri în repaus), absența altor simptome din sistemul nervos și tremurul capului izolat sau coexistent, fără semne de tensiune musculară anormală.

Criteriile suplimentare, care se observă la mai mult de jumătate dintre pacienți, confirmă diagnosticul de tremor spontan. Acestea includ: durata simptomelor de peste 3 ani, antecedentele familiale ale bolii și rezolvarea tulburărilor legate de alcool.

Diferențierea tremurului intrinsec ar trebui să ia în considerare boala Parkinson, tremor cerebelos, distonie, psihogenică, tremor de tip medicamentos, toxic și metabolic.

Tratamentul tremorului spontan

Frecvența independentă nu necesită administrare terapeutică. În cazul tulburărilor agravate, se utilizează un tratament farmacologic. Dacă boala se descompune în viața de zi cu zi, capul sau vocea sunt agitate, se poate folosi toxina botulinică A.

Inițial, se vor administra preparate din grupul beta-blocant, de ex. propranolol . Tratamentul începe cu doze mici și crește treptat până când se obține o îmbunătățire satisfăcătoare sau apar reacții adverse.

Dacă este contraindicată, primidona (sau gabapentina, topiramatul sau alprazolamul) este utilizată pentru administrarea beta-blocantelor, care este eficientă în tremurul membrelor superioare și de obicei este bine tolerată. În acest caz, doza trebuie, de asemenea, crescută treptat. Efectele secundare (amețeli, greață, dezechilibru) apar de obicei numai la începutul tratamentului.

Unele cazuri de tremor spontan necesită metode de operare. Indicațiile sunt luate în considerare individual și privesc în principal formele care afectează sau fac imposibilă funcționarea cotidiană a pacientului. Tratamentul implică deteriorarea testiculelor din jurul dealului sau implantarea unui sistem de stimulare.

Prognoza în tremurul spontan

La aproximativ jumătate din pacienții care necesită tratament farmacologic, nu se poate observa o îmbunătățire semnificativă după un astfel de tratament. Simptomele persistente pot afecta în mod semnificativ calitatea vieții.

Prognostic bun se referă la cazurile care suferă un tratament chirurgical al tremurului spontan, după deteriorarea chirurgicală a structurilor dealurilor, simptomele dispar complet sau tremorul este semnificativ redus. Repetarea afecțiunilor după un astfel de tratament este excepțională, de regulă, îmbunătățirea clinică este permanentă.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*