Una dintre consecințele criptorhidismului este dezvoltarea tumorilor nucleare

[Total: 0    Average: 0/5]

La sugari și nou-născuți, absența unuia sau a ambilor testicule se observă în timpul examinării fizice. În cazul criptorhidismului real, scrotul poate să nu fie dezvoltat corespunzător pe partea pacientului.

În diagnosticul de criptorhidism, examinarea pacientului și absența nucleului în scrot sunt de o importanță fundamentală. De asemenea, este recomandabil să căutați un organ în cavitatea abdominală prin ultrasunete și laparoscopie. Alte studii de imagistică pot include tomografie computerizată sau rezonanță magnetică care arată prezența și localizarea unui nucleu sau ambele.

Tratamentul criptorhidismului

Se crede că folosirea terapiei de substituție hormonală cu hCG sau LH-eliberarea hormonului are drept rezultat coborârea kernelului la mai multe procente din pacienți, dar succesul depinde de localizarea organului înainte ca tratamentul să fie pus în aplicare.

Operația chirurgicală este în prezent cea mai importantă și trebuie efectuată înainte de împlinirea vârstei de 1 an. Alegerea procedurii depinde de rezultatul testului preoperator. În fiecare din tehnicile folosite, nucleul este plasat într-o membrană contractilă din interiorul scrotului.

Cryptorchid complicații

Consecințele criptorhidismului includ dezvoltarea tumorilor nucleului, infertilitatea și răsucirea nucleului (ultima complicație este o condiție rară care apare în nucleul de neînlocuit). Organele intraabdominale sunt responsabile de creșterea numărului de tumori maligne.

Nu există date care să indice dacă procedurile chirurgicale efectuate pentru a aduce nucleul la scrot determină o scădere a numărului de tumori. Se recomandă scoaterea organului de neînlocuit la un bărbat nou diagnosticat înainte de 35 de ani.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 509
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*