Uniderm – comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum

[Total: 0    Average: 0/5]

Cream Uniderm este un mijloc de anti-inflamatorii, antidotnogo acțiuni cu o gamă largă de aplicații în tratamentul bolilor de diferite etiologii. O descriere detaliată a caracteristicilor medicament va ajuta pentru a investiga proprietățile de bază ale medicației.

proprietăți farmacologice, compoziția și forma de eliberare

Action Uniderm bazat pe substanța activă furoatului origine hormonală, care produce sinteza de prostaglandine prin eliberarea de acid de arahide. Absorbția medicamentului este mică și limitează conținutul unei substanțe în fluxul sanguin este observată în cantitate de 0,4% după 8-10 ore.

Compoziția Uniderm bazată pe o combinație a următoarelor componente:

 • furoat;
 • gliceril monostearat;
 • dioxid de titan;
 • stearil alcool;
 • vaseline;
 • ceară cosmetice;
 • apă purificată;
 • acid fosforic.

Medicamentul este prezentat sub formă de cremă culori translucide, ambalate în tuburi de aluminiu, cu o capacitate de 15 și 30 de grame.

Scop, limitări pentru a primi, efecte secundare

Cream Uniderm are o utilizare largă și eficientă pentru o astfel de mărturie să fie utilizate:

 • îndepărtarea pruritului severe în timpul dermatoze acute;
 • psoriazis acut, dermatita atopică seboreice.

Administrarea intranazală a medicamentului implică tratamentul următoarelor boli:

 • faza acută a rinitei alergice;
 • sinuzita cu utilizarea concomitentă a antibioticelor;
 • măsuri preventive în dezvoltarea rinitei.

De droguri, de asemenea, are un număr de contraindicații:

 1. pityriasis rosea;
 2. prezența sifilis;
 3. dermatite tip oral;
 4. boli infecțioase ale pielii;
 5. perioada de după vaccinare;
 6. nou-născuți și sugari până la 6 luni;
 7. perioada de gestație a unui copil;
 8. hrănire lactației;
 9. forma acută a tuberculozei;
 10. reacții alergice la medicament activ;
 11. sensibilitatea individuală la componentele.
 12. OL>

  Dacă utilizați crema de Uniderm poate dezvolta efecte secundare ale naturii următoare:

 • reacții alergice (urticarie, prurit);
 • forma acută a foliculită;
 • acnee pe fata;
 • pigmentare excesiva a pielii;
 • modificări atrofice ale pielii;
 • dermatită alergică;
 • boala transpirație.

Apariția simptomelor negative după aplicarea medicamentului implică întreruperea cremei și pentru a primi recomandare calificată a unui medic!

Moduri de medicamente

Manual privind utilizarea externă Uniderm implică utilizarea de medicamente. Crema aplicat într-un strat subțire pe pielea curată și uscată de 1-2 ori pe zi. Acest lucru nu este de a crește doza programată, ca medicament are o origine hormonala.

Utilizarea Uniderm în timpul sarcinii și alăptării nu este recomandată. Ca ingrediente active ale produsului include componente ale expunerii sistemice care pot cauza efecte adverse și afectează dezvoltarea fătului. Crema este de nedorit pentru copii sub 6 luni.

Supradozajul se caracterizează prin opresiune sistemului nervos și apariția insuficienței adrenale. In acest caz, recomandă tratament simptomatic și de a restabili echilibrul electrolitic.

Medicamentul poate fi achiziționat de la farmacie numai dacă există o rețetă specială de la medicul dumneavoastră. Perioada de valabilitate 2 ani de la data fabricației. După momentul în care aplicația este strict interzisă! Condiții de păstrare la o temperatură de 15-25 de grade într-un loc uscat, întunecat inaccesibil copiilor.

Indicații suplimentare și analogii

Interacțiunea cu crema de alte medicamente nu este contraindicat, dar nu trebuie să utilizeze simultan alte creme pentru uz extern. Combinatia de medicamente cu alcool nu au dovedit date clinice cu privire la efectele medicației.

Prețul de cremă Uniderm este în intervalul accesibil este de 120-150 de ruble, în funcție de regiunea țării și starea rețelei de farmacie. Costul scăzut de droguri în comparație cu eficiența sa în tratamentul multor boli dermatologice!

În prezența anumitor indicații puteți alege cu ușurință analogi apropiați de Uniderm descrise în lista de mai jos.

 1. Aweart. Unul dintre cele mai eficiente analogii de Uniderm origine glucocorticosteroid. Medicamentul este prezentat sub formă de unguente pentru uz topic și eficient pentru diverse patologii dermatologice ale naturii inflamatorii pentru a elimina mâncărimi severe. Contraindicații: Alergie, acnee rozacee, sarcina, alaptare, tuberculoza, sifilis, copii de până la 2 ani. Prețul de 220-230 de ruble.
 2. Beason. prototip ieftine Uniderm efecte anti-alergice. Material de bază Atamazon asigură eficiența și originea hormonală a medicamentului. Indicații: boli de piele de diferite tipuri în faza acută a bolii. Medicamentul nu este recomandat în timpul sarcinii, alaptarii, alergii, infecții virale, dermatita periorala. Prețul este de 40-50 de ruble.
 3. Gitan-N. Un substitut apropiat al originalului sub forma unei creme care conține ingredientul activ identic. Medicina Aplicarea este tratamentul psoriazisului, seboreica si dermatita atopica. Contraindicații: sarcina, alaptarea, simptome alergice, sifilis, tuberculoza, pitiriazisul rozat, leziuni fungice ale pielii, grupa de vârstă de copii de până la 2 ani. Preț 150-160 ruble.
 4. Această soluție. analog efectivă Uniderm cu substanța activă origine glucocorticosteroid. Medicamentul este prescris pentru dezvoltarea afecțiunilor dermatologice severe într-o formă complicată. Contraindicații: sarcină, alăptare, sifilis, tuberculoza, răni deschise pe piele, procesele de cancer, ulcere trofice, grupa de vârstă de copii de până la 2 ani. Prețul de 50-70 ruble.
 5. Elokom.One dintre cele mai bune sinonime Uniderm prezentate ca o crema, unguent si lotiune. Indicații pentru utilizare: eliminarea simptomelor inflamatorii în perioada acută a trauma.The medicament nu este recomandat pentru alergii, copii sub 2 ani. Prețul de 420-450 de ruble.
 6. OL>

  Înlocuirea originalului la echivalentul corespunzătoare ar trebui să fie aprobat de către medicul dumneavoastră, care va recomanda un instrument eficient și în condiții de siguranță!

  Recenzii

  Recenzii ale cremei de Uniderm au un răspuns pozitiv în tratamentul diferitelor boli dermatologice. Cei mai mulți oameni care au folosit droguri, spunând eficiența ridicată în tratamentul formelor severe de psoriazis, dar mulți consumatori se tem de a folosi medicamente pentru o perioadă lungă de timp din cauza originii hormonale de medicament. Dermatologii prescrie agent glucocorticosteroid în prezența unor indicații clare pentru utilizare.

  Puteți lăsa feedback-ul dvs. pe crema Uniderm, acestea vor fi utile pentru alți utilizatori ai site-ului!

  Uniderm este un număr de metode hormonale într-un grad ridicat de eficacitate utilizat în tratamentul diferitelor afecțiuni ale pielii. Medicamentul are un număr suficient de colegii și feedback pozitiv cu privire la utilizarea de medicamente. Eficacitatea de medicamente depinde de respectarea dozelor și atribuirea corectă a conexiunilor!

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 441
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*