Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Următoarele forme sunt neobișnuite ale bolii

Perioada de incubație a varicelei este de 11-23 zile. Inițial, există semne de precipitații, dar acestea sunt rare la copii. Acestea durează una până la două zile, se caracterizează prin stări sub-febrile, dureri de cap și musculare și tulburări gastro-intestinale.

Erupția cutanată care apare este o erupție cutanată multiformă, cu eflorescente în continuă evoluție. Mai întâi există un punct roșu, apoi există o bucată și un bule cu un lichid limpede, care apoi devine turbid. Ulterior, se formează crăpături și, când cad, decolorările maronii sunt văzute să dispară. O caracteristică caracteristică a erupției cutanate este apariția ei în mai multe puncte de vedere.

Locația varicelei este mai degrabă centripetală, cu inflamații care apar cel mai frecvent pe pielea torcului, capului (de asemenea pe pielea păroasă), cu toate acestea, mai puține anomalii se găsesc pe membrele membrelor și, foarte rar, procesul bolii acoperă mâinile și tălpile .

Florile de înflorire sunt denumite cerul înstelat. În plus, membranele mucoase sunt adesea afectate, cu erupții care au caracterul de pete roșii sau bule, cracare rapidă și lăsând pierderi superficiale acoperite cu resturile țesutului epitelial.

Simptomele care provoacă erupții cutanate sunt în special febra (de obicei moderată), mâncărimea pielii și mărirea generalizată a ganglionilor limfatici. Formele neobișnuite ale bolii sunt: veziculoase, hemoragice și gangrenoase (care apar ca urmare a infecției cu stafilococi sau streptococ).

Diagnosticul varicelei

Variolaxa nu este o boală dificil de diagnosticat. În procesul de diagnosticare este extrem de important să aveți un istoric medical și să găsiți leziuni cutanate tipice cu un curs feveric.

În plus, prezența virusului în leziuni poate fi demonstrată prin efectuarea unor teste specializate. De asemenea, s-au utilizat metode serologice pentru a confirma varicela (se detectează o creștere a titrului anticorpului antiviral).

Tratamentul varicelei

La persoanele cu imunitate normală și curs necomplicat al bolii, tratamentul este doar simptomatic. Dezinfectanții trebuie utilizați local, de ex. neomicină în aerosoli. Antihistaminicele sunt administrate împotriva Crăciunului, uneori este necesar să se rupă febra prin utilizarea preparatelor farmacologice. În plus, se recomandă să se ia vitamine, iar aciclovirul de medicamente antivirale este administrat în afecțiuni crescătoare.

Persoanele cu imunosupresie sau complicații necesită întotdeauna terapie cu aciclovir intravenos. Prevenirea varicelei este asociată cu izolarea pacienților pentru a-și usca scabele sau administrarea vaccinului în cazurile cu indicații speciale, care este asociată cu o eficiență ridicată, până la 70-90%.

Complicațiile de varicela

În cursul varicelei, se pot dezvolta complicații care adesea reprezintă o amenințare pentru pacient. În special, poate apărea pneumonie celulară gigantică interstițială, iar modificările sistemului nervos central pot să apară și sub formă de inflamație a cerebelului (de obicei la copii), encefalită extrainfecțioasă (mai frecvent la adulți), meningită limfocitară, inflamație a măduvei spinării transversale paralizia nervului cranian.

Inflamația mușchiului cardiac, a pericardului, a rinichilor, a ficatului, a articulațiilor, a testiculelor și a corneei este rar observată. În plus, concentrațiile plasmatice ale trombocitelor pot scădea, ducând la o tulburare de coagulare. Printre complicațiile de varicela se numără și infecțiile bacteriene, de exemplu, trandafirul, fiertul, abcesul, purpura, abcesul de țesut moale sau bronșita.

Cancer varilă gravidă

Dacă o femeie care se așteaptă ca un copil să păstreze varicela, este probabil ca sindromul congenital de vărsături să apară. Simptomele apar în special la mamele nou-născute care au trecut de infecție în primul sau al doilea trimestru de sarcină, riscul de transmitere a infecției la făt este de câteva procente.

Venticella provoacă o serie de malformații congenitale, m. printre altele cicatrici ale pielii, subdezvoltare a membrelor, atrofie musculară, leziuni ale sistemului nervos central (atrofie cortex cerebral, subdezvoltare a cerebelului, leziuni ale nervilor faciali etc.). În plus, văzul poate fi deteriorat și există un risc de varicela neonatală.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...