Frumusete, PutereȘtiri, Sănătate, Sănătate și Tu

Va încerca cineva să-mi explice asta?

Uleiul uzat (Nodosus Stream) este hipertrofia tiroidei, perturbând structura inițial omogenă a glandei tiroide în zona lobilor și țesutului interstițial. Aceasta duce la formarea unuia sau mai multor noduli în glanda tiroidă. Unele noduli activi endocrini sunt înconjurați de o pungă de țesut conjunctiv și formează adenom.

Tipuri de noduli

Ca urmare a scintigrafiei bazate pe evaluarea absorbției de iod a nodulilor, se disting următoarele tipuri de noduli:
Nodulele calde – absorbind iodul în același mod ca pulpa tiroidiană adiacentă,
Noduli reci – mai puțin sau mai puțin captivi de iod (de exemplu: “noduli rece”, “noduli reci”, “noduli reci”, “noduli reci”).
Hot noduli – captarea de cantități mari de iod, hormonale foarte active, nu sunt controlate de TSH. Un buton fierbinte inhibă activitatea restului glandei. Hot noduli foarte des provoacă tulburări ale ritmului cardiac, nervozitate, emaciare. Ei sunt supuși unui tratament activ.

Cauzele voinței nodulare

Hipertrofia tiroidiană apare ca urmare a producției excesive de TSH (hormon tiroidian) de către glanda pituitară, ca rezultat al nivelurilor scăzute ale hormonilor tiroidieni din plasmă din cauza deficienței de iod.

Nodularul activ va imagina

Uleiul uzat ca un întreg poate secreta cantitatea corectă de hormoni tiroidieni; acesta este un gut neutru neutru, menținând sistemul în stare de euthyroidism. Excesul de secreție a hormonului tiroidian apare în cazul nodularului toxic (hiperactiv).

Diagnosticarea voinței nodulare

Diagnosticul testului nodular presupune determinarea concentrațiilor hormonale, examinarea prin palpare și ultrasunetele tiroidiene care detectează prezența nodulilor în glandă. Detectarea nodulului în zona tiroidiană necesită teste diferențiale suplimentare prin biopsie cu ac subțire. Diagnosticul final este determinat de examenul histopatologic.

Tratamentul nodulului se va face

Tratamentul nodulului, datorită structurii eterogene a parenchimului, ar trebui să fie operativ, în special în cazul nodulilor fierbinți și al nodulului hiperactiv. În cazul hipertrofiei cauzate de deficitul de iod, se recomandă o dietă bogată în iod.

Tratamentul farmacologic, de ex. tiroidina produce rezultate foarte diferite, adesea dificil de prezis.
Zhaneta Malec

– boli interne “, Andrzej Szczeklik, medicina practica, Cracovia.
– Interna Harrisona “, Fauci, Braunwald, Isselbacher, Wilson, Martin, Kasper, Hauser, Longo, Ed. Czelej, Lublin.
– bolile interne “, Franciszek Kokot, editura medicală PZWL, Varșovia.

Comentarii Uleiuri nodulare

Krystyna | 2009-05-19 13:15

Bună, m-am întors de la USG. șoc scrie descrierea testului: dimensiunile clapetelor corecte ale tiroidei 50x18x20mm stânga 46x15x17.
Textura cărnii este eterogenă și tumultuoasă. în PP [panoul din dreapta] diametru neuniform al tumorii 15mm, schimbare similară la marginea strâmtorilor și diametrul PP de 8mm. în EN [panoul din stânga] nodule solide neomogene cu diametrul de 6 mm și 5 mm. Nodulii au areole hipoechogene. Traheea nu este presată și nu este deplasată. nn Stream de nări.

Vă rog să mă sfătuiți dacă am găsit o treabă minunată, pot să aștept un pic cu tratamentul, nu simt simptomele bolii.

Christine T | 2009-10-22 13:59

De câțiva ani am avut noduli hipoechogeni în ambii lobi ai glandei tiroide, TSH – indică hiperactivitate, T3, T4 – normal, și am simptome tipice ale hipotiroidismului?

Basia Z | 2010-09-02 15:29

A făcut o intervenție chirurgicală tiroidiană și am obținut rezultatul: ecostructura eterogenă pe partea curelei de pe partea stângă schimbarea solidă a distanței focale bine despărțită de mediul înconjurător 9×7 mm, în partea dreaptă schimbarea distanței focale 13x8x14 mm, schimbarea stânga 9x6x10, focalizarea la nivelul periferiei a vascularizării. Sunt înspăimântată de acest rezultat, nu am simțit nici o boală. Caut un bun endinrinolog din Gdańsk.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...