Sănătate și Tu

Valena SV – aditiv pentru piese de motor auto: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

aditiv universal la ulei pentru automobile, motociclete, mașini și camioane Valena SV acces acum complet pentru șoferii toată lumea.

Ce este Valena SV?

Pentru a menține performanța pe termen lung a motorului și pentru a economisi consumul de combustibil în mai multe ori acum, dacă aveți aditivul pentru piese de motoare auto Valena SV. Acest supliment special cuprinzător pentru uleiul de motor, care poate proteja masina de la uzura prematură și pentru a minimiza reparații.

Valena SV este o dezvoltare modernă de oameni de știință interne. Ungerea complex a fost creat pe baza produsului bine-cunoscut, care a fost anterior utilizat în industria militară. Acum, produsul are proprietăți și are un efect mai mare asupra părților motorului de automobile.

Noua formula a produsului lubrifiant concentrat pe îmbunătățirea puterii auto și pentru a reduce influența diverșilor factori nocivi care pot afecta negativ funcționarea mașinii.

Vaselina învăluie cu grijă părțile componente și reduce frecarea. Acest lucru vă permite să prevină apariția microfisurilor, care reduce nivelul de vibrații. Valena aditiv SV va face masina ta extrem de confortabil.

Cum funcționează?

Valena SV are, dar principiu eficient unic. ulei de motor ordinar numai pentru o perioadă scurtă de timp neutralizeaza frecarea dintre părți. Acest lucru se întâmplă din cauza aspectului filmului de ulei, care ia greul sarcinii. Lubrifiantă complex, în contrast cu uleiul formează o peliculă specială servovite.

filmul Servovite este un strat de aproape invizibil, dar solid de material. El ușor este capabil de a preveni piese de ștergere și normalizează funcționarea motorului. Film îndeplinește simultan mai multe sarcini. Este o substanță cvasi-lichid și poros special, cu aproape zero coeficient de frecare. Acest lucru permite reducerea sarcinii specifice și a asigura funcționarea perfectă a nodului, chiar și în condițiile cele mai înghesuit.

În condiții normale, în timpul procesului de încălzire, particulele pieselor încep să se rupă de la suprafață. Acest lucru conduce la o deformare prematură a pieselor, apariția neregulilor și rugozitate. Lubrificare complexe, obtinerea pe partea, ei invaluit complet, netezirea toate zonele aspre și probleme.

Servovite de film este format în câteva minute. După finalizarea detaliile de siguranță și protejate împotriva uzurii. Grosimea filmului format este de 1,5-2 microni.

Cum să utilizați?

Utilizarea Valena SV este la fel de simplu ca ulei de mașină obișnuită. Pentru a aduce complexul de lubrifiere în acțiune, se toarnă conținutul sticlei în rezervorul de ulei. Acest lucru se poate face în timpul schimbării uleiului sau să adăugați lucruri posibil.

După prima aplicare crește rezistența pieselor la frecare și la deformare. îmbunătățește semnificativ nivelul de alunecare. După câteva zile, observați o reducere semnificativă a consumului de combustibil și de a îmbunătăți mecanismele de sănătate ale mașinii.

Substanța este folosită ca aditiv pentru uleiul. Aceasta crește calitatea și îmbunătățește eficiența. nu este prevăzută utilizarea suplimentelor fără utilizarea de ulei.

Caracteristici

Valena aditiv SV este foarte diferit de aditivi de lubrifiere ale altor producători. Tehnologii moderne de oameni de știință tribologie a permis de a crea un produs complet nou. El are o solubilitate scăzută, are o eficiență ridicată și funcționează pe tehnologia surbana. Produsul are alte calități deosebite, în special:

 1. O dezvoltare științifică . Produsul are practic o bază științifică serioasă. Peste aceasta a avut loc un studiu. Rezultatele lor au confirmat în mod repetat eficacitatea și eficiența complexului lubrifianți.
 2. ecologică . Valena SV complet inofensiv. Ea are un impact negativ nu numai asupra oamenilor, ci și pe piesele motorului. Substanța nu dă un precipitat și nu contaminează pasajele de ulei.
 3. Adaptabilitate . Valena aditiv SV este potrivit pentru orice transport. De asemenea, acest produs este utilizat în sectoarele militare și industriale.
 4. Adaptabilitate . Ungerea este complexul crește rezistența motorului, capacitatea și durata de funcționare.
 5. garanție de calitate . Valena SV a avut loc în mod repetat teste comune cu renume mondial, și anume branduri Castrol, Shell și altele.
 6. Economii . Utilizarea aditivilor reduce semnificativ riscul de rupere. Acest lucru înseamnă că mașina rareori va avea nevoie de schimbarea de piese și de întreținere.
 7. Asigurare . Compania garanteaza calitatea produsului lor, deoarece asigurat mai mult de 30 de milioane de ruble.

Numeroase marturii ale clientilor postate pe site-ul web al vânzărilor indică un nivel ridicat al calității produsului. În mod repetat, utilizatorii spun că lubrifia complexul ajutat să depășească cele mai frecvente probleme & mdash; reducerea consumului de resurse de combustibil.

Avantaje

Posesorii de automobile aditiv pentru piese de motoare auto Valena SV a devenit destul de popular și în cerere. Aceasta explică nu numai disponibilitatea, dar, de asemenea, avantajele sale:

 • Purtați prevenirea . Formele lichide un strat protector special & mdash; servavit. Acesta neutralizeaza frecarea, permițând piesele de mult timp să se uzeze și să păstreze starea inițială.
 • Protecție împotriva microfisurilor și neregularitățile . netezește Servovit și uniformizează tot felul de microunde și rugozitate. Această caracteristică ajută să taie de frecare.
 • Putere . În principal datorită îmbunătățirii cuplului, crește semnificativ puterea si rezistenta motorului.
 • Un minim de emisii . Aditivi pentru piese emite cantități minime de deșeuri toxice. Cea mai mare parte a combustibilului este ars permanent în camera de ardere. Acest lucru are un efect pozitiv nu ecologia mediului.
 • combustibil economie . Substanta reduce aproximativ 20% din consumul de combustibil.
 • Protecție la pornire la rece . Mașina nu va mai fi supus consecințelor negative care apar adesea în timpul încălzirii motorului în timpul iernii.
 • schimb de ulei rare . Compoziția de aditiv are o bază universală. Utilizarea unui singur flacon de substanță va permite să conduci fără a înlocui mai mult de 40 de mii de kilometri.

mecanica auto sunt foarte recomandat să utilizați un complex de lubrifiere Valena SV pentru activitatea coordonată a întregului mașină. Produsul este combinat cu uleiuri de orice marcă. Potrivit pentru mașini moderne și eșantion vechi.

Preț

Prețul de Valena SV este 2390 de ruble. Valoarea bunurilor reduse cu până la 50%, din cauza stocului, care acționează pe site-ul web al reprezentantului astăzi.

Acest lucru permite cumpărătorilor să cumpere produsul la un preț accesibil și pentru a evalua personal efectul noii aditivi pentru mașină. O scădere concretă a prețurilor a fost înregistrată numai pe teritoriul Federației Ruse. O rețea de furnizori oficiale, împreună cu discount oferă un transport maritim convenabil și extrem de profitabilă în întreaga țară.

Pentru o taxă suplimentară, compania promite pentru a aranja livrarea directă către alte țări. În acest caz, clientul plateste numai pentru transport maritim.

Unde comand?

Vand Valena SV de pe site-ul oficial al companiei de vânzări directe de tranzacționare. Pe pagina de start a site-ului fiecare vizitator poate face cunoștință cu recenziile clienților care au avut de a utiliza un complex lubrifiant universal. Aici puteți găsi, de asemenea, licența și certificatul de calitate care să confirme originalitatea mărfurilor vândute.

După completarea formularului, clientul poate primi comanda într-un birou propriu-zis poștă în termen de 3-15 zile. După ce ați specificat toate datele din Manager, obligatoriu, așteptați pentru scrisorile de acceptare că solicitarea dvs. a venit și prelucrate.

La nemulțumirea complexului de lubrifiere obținut, cumpărătorul are dreptul de a refuza coletul în primele 14 zile după utilizarea produsului. Clientul poate solicita să înlocuiască produsul, sau chiar să-l abandoneze. În acest caz, aceasta a oferit o rambursare de interes suplimentar.

universal aditiv la ulei pentru automobile, motociclete, mașini și camioane Valena SV acces acum complet pentru șoferii toată lumea. Ce este Valena SV? Pentru a menține performanța pe termen lung a motorului și pentru a economisi consumul de combustibil în mai multe ori acum, dacă aveți aditivul pentru piese de motoare auto Valena SV ….

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...