Sănătate și Tu

ValgoSocks – șosete din oasele piciorului: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

ValgoSocks – degetele de la picioare de la bătături pe picior h1>

Toate cele mai importante informații din 1 clic

 • 1 Ce este ValgoSocks?
 • 2 Cum
 • 3 Compoziția
 • 4 Metoda de aplicare
 • 5 Citiri
 • 6 Contraindicatii
 • 7 Preț
 • 8 În cazul în care pentru a cumpăra
 • Prezentare generală a șosete ValgoSocks – fixatori textile, pe care le puteți utiliza pentru a obține scăpa de bătături pe piciorul în casă: rapid, eficient și confortabil. Principiul de funcționare ValgoSocks.

  Ce este ValgoSocks? Span>

  ValgoSocks este un dispozitiv revolutionar care permite persoanei care se confruntă cu problema cu “os” pentru a rezolva ei acasă, fără a fi nevoie de proceduri sau exerciții suplimentare.

  Dureros „os“ pe piciorul este o problemă reală pentru mulți oameni. care afectează mai ales femeile care sunt forțate în fiecare zi să poarte pantofi incomode: pantofi cu toc înalt, cu o parte frontală îngustă. Sub rezerva bolii și un iubitor de stilettos la modă. Astfel de pantofi prelungi vizual picioare, dar țesutul comun ar fi devastatoare.

  Sub sarcină constantă osul halucelui își schimbă poziția, partea sa exterioară se duce la restul degetelor, iar suporturile interioare sub formă de bulgări urât – „oase“. Sosete ValgoSocks a fost dezvoltat pentru a corecta acest tip de situație și pentru a restabili poziția normală a oaselor.

  ValgoSocks arata ca un bandaj pentru degete. Pe de o parte, ei au găuri pentru degetul mare si mic, iar pe de altă parte – Velcro pentru a fixa la călcâi. Sub partea centrală a piciorului, o căptușeală metatarsian, ridicați-l în raport cu deget de la picior și călcâi. Acest design are un singur scop – pentru a reveni degetul la poziția sa inițială, eliberați articulația de sarcină excesivă și, astfel, a scăpa de cauza iritații și inflamații sale. Ciorapii au o culoare bej neutru, nu sunt vizibile sub pantofi disponibile pentru uzura de zi cu zi acasă și pe stradă sau la birou.

  Acest instrument este o alternativă la chirurgicală a scăpa de oase în piciorul. Nu este traumatică și nu are complicații atunci când utilizați și mult mai ieftin în preț. Efectul maxim este atins treptat, rezultate instantanee poate fi de așteptat. Cu toate acestea, durerea dispare aproape imediat după începerea utilizării dispozitivului de fixare.

  Cum

  Principiul bandajul constă în alinierea piciorului, eliminarea flatfoot transversale, care este motivul extinderea partea din față a piciorului și devierea degetului mare. Deviația valgus (deviere a degetului mare în interior) este corectată datorită efortului direcțională constant, care se realizează printr-un bandaj. Corecția are loc foarte încet și treptat.

  O pereche de suporturi, care au șosete din os ValgoSocks proiectat pentru degetul deformat și degetul mic. Pe partea din spate a piciorului – închizătoare. Securizarea bandaj, ai pus efortul în design și fixați-l strâns pe picior. Acest stres salva timp și costuri
  în formă tesatura și creează o presiune constantă în direcția dorită.

  metatarsiană căptușeală tampoane ovale formează curbura fiziologică a boltei piciorului, redistribuind sarcina din partea frontală. Periodic deplasându-o locație nouă, este posibil să se formeze această curbă exact așa cum se întâmplă în picioare, fără platfus. Astfel, ValgoSocks îndeplinește următoarele funcții:

  • straightens degetul mare in comun, se întoarce la locul . Opriri influențe externe de iritare si traume constante din interior. Ca rezultat, osul scade în dimensiune și în cele din urmă dispare, ocupând locul inițial.
  • straightens degetul, aducându-l în poziția stabilită prin natura . În cazuri dificile, atunci când degetul este la un unghi ascuțit la partea din față a piciorului și doare alții, interfera cu ei în același plan, pentru a remedia problema nevoie de mai dure, incuietoare de strângere mai puternică la partea din spate.
  • Elimină . Dacă elimina tulpina trebuie să aștepte un timp, apoi durerea dispare aproape imediat. Acest lucru se datorează faptului că sarcina este redistribuit în mod corect, elimină din partea din față a piciorului este supraponderal. Rostul deteriorat nu este supus la suprasarcină și nu doare.
  • Returnează un aspect natural . Atunci când durerea dispare, devine următoarea sarcină: să se întoarcă piciorul la fostul său atractivitate și forma frumos. Pentru a purta pantofi în condiții de siguranță deschise sau merge desculț pe plaja, ar trebui să aibă grijă de forma corespunzătoare a picioarelor lor.
  • Conferă încredere . Atunci când mișcarea nu aduce durere, dar plăcere și încântare picioare forme perfecte, viața devine mult mai fericit, mai luminos și mai interesant.
  Astfel, bretele de la fasciita plantara se aliniază încet poziția oaselor piciorului în raport cu celălalt. Corecția este buna, aceasta poate fi oprită în orice moment în care rezultatul dorit va fi atins. Efectul de reparații și standuri cu o selecție adecvată de pantofi în viața viitoare ostaetsya. Dacă vă simțiți că încălcarea este returnat, întotdeauna se poate recurge din nou la ValgoSocks, folosind pentru a opri imediat procesul de deformare.

  Compoziția

  Materialul folosit pentru șosete de cusut, are următoarele proprietăți:

  1. Elasticitate . El a întins, permițând banda de talie pentru picioare de orice dimensiune, dar isi pastreaza forma, oferind o forță de tracțiune suficientă. Pe de o parte, în timp ce poartă corectorul nu se produce inconvenientul cu o alta – efectul cumulat al acțiunilor sale, oasele devin, treptat, starea fiziologică
  2. Forța de aderență .. Țesătura are o legătură specială și este compus din fire durabile. Când este utilizat ca lucru de spălare direcționat și blând va dura mult timp. Pentru a deteriora rezistența materialului se poate spăla în apă caldă sau fierbere. Protejați-o de la astfel de influențe.
  3. Higroscopicitatea . Materia este respirabil și nu creează umiditate excesivă, care poate servi ca un impuls pentru dezvoltarea infecțiilor fungice ale pielii.
  4. hipoalergenic . Materialul nu conține impurități alergenice și pot fi operate la persoanele cu pielea sensibilă.
  Îngrijirea de bandaje este de spălare de mână în apă rece sau soluție de săpun, la temperatura camerei. șosete uscate sunt mai bine în aer, nu pe baterie, astfel încât acestea nu vor pierde forma lor.

  Metoda de aplicare

  Pentru a utiliza șosete din os ValgoSocks foarte simplu. Acestea trebuie să fie purtat în timpul zilei sau noaptea. În cazul în care nu este posibil să le folosească 24 de ore în fiecare zi, apoi se lasă pe picioare în funcție de situație. De mai mult timp degetul este plasat sub presiunea de blocare de corecție, cu atât mai repede vă puteți aștepta la rezultate.

  În timpul utilizării, șosete ar trebui să fie confortabil, pantofi de dimensiuni potrivite cu tocuri moderate. Podologi recomanda utilizarea unor astfel de pantofi și după normalizarea poziția oasele piciorului.

  Pe partea de jos a șosete are un suport metatarsian, care este situația, care trebuie să fie schimbat la fiecare 3-4 zile. Inclus cu șosete este un manual detaliat, după care este posibil să se realizeze cel mai bun și cel mai rapid rezultat.

  Mărturie

  Șosete din os in piciorul va fi util în aceste condiții:

  • Deformarea piciorului din cauza curbura degetul mare, „grijă“ lui pentru alții . Dispozitivul de reținere a deține degetul în poziția corectă, în cazul în care nu este posibil din cauza curburii puternice, mai aproape de el.
  • înroșire și umflături pe groapa de piersici, porumb pe ea . Presiunea în acest loc este transferat la piciorul întreg și este distribuit uniform. Țesătura devine protectorul și nu permite Shoe să frece os.
  • platypodia transversă și îndoirea secundare care rezultă din oasele piciorului . șosete preveni efectele devastatoare ale picioarelor fixe și nu este permis să afecteze poziția articulațiilor. Dar, în cazul în care astfel de efecte sunt deja puse în aplicare, apoi ValgoSocks se elimină (negates), și determină starea de scheletul piciorului la norma fiziologică.
  • picior aplatizată . Formată din cauza pantofi improprii, a crescut tulpina sau excesul de greutate turtit piciorul foarte dificil viața unei persoane. Șosete cu încuietori elimina o mare parte din sarcina din partea din față a piciorului și distribuie uniform.
  • Durere sau pur și simplu un disconfort în timpul mersului sau în picioare lungi. ValgoSocks rezolva rapid această problemă, în primele zile de la aplicare.

  Contraindicatii

  Înșiși șosete nu au contraindicații de a utiliza, cu toate acestea, există condiții în care este necesar să se aștepte cu utilizarea lor. În aceste condiții nu vor fi în măsură să îndeplinească în totalitate funcțiile și pot provoca dezvoltarea sau agravarea altor boli care nu sunt asociate în mod direct cu deformare valgus a piciorului.

  • Integritatea a pielii. Purtarea accesoriilor, inclusiv acest lucru, va determina încetinirea proceselor de regenerare.
  • boli fungice. infecții fungice necesită tratament înainte de utilizarea șosete. Bandajul va avea nici un efect asupra cursului bolilor fungice, cu toate acestea, poate fi o sursă de perezarazhenie după tratament, deoarece nu poate fi dezinfectat fără a afecta starea materialului.
   Creșterile pe piele, care vin în contact cu un design. O presiune suplimentară poate avea un efect imprevizibil asupra dezvoltării lor.
  Când sănătos pielea, opriți de a utiliza șosete ValgoSocks. În alte cazuri, trebuie să realizeze mai întâi un asistent scăpa de încălcări conexe, apoi începe corectarea poziției oaselor.

  Preț

  Costul de șosete pe site-ul dealer-ului oficial de multe ori redus cu 50% față de prețurile originale. Vânzătorul limitează acțiunea de timp, dar se repetă în mod regulat

  • Rusia -.. 990rub
  • Ucraina -. 399грив
  • Bulgaria – 59лев
  • în Marea Britanie – £ 60
  • în Ungaria, 8900 HUF
  • în Italia, Germania, Portugalia sau Spania – 39 €
  • în Kazahstan tenge 5390
  • Belarus – 290 000 Belarus. RUB
  • în Cipru și în Grecia – 29 €
  • În Olanda 60 €
  • în Moldova – 399 lei
  • Azerbaidjan – 24 Manat
  • Armenia -. 13990
  • în Kârgâzstan – som kârgâz 1399
  • în Polonia 139злотых
  • în România – LEU română 139
  • Turcia – 149 liras
  • în Uzbekistan 99 000 sumă
  • în Franța 39 €
  • Croația – 299кун
  • Czech Republica – Gastrenitкрон
  • Elveția – 60 Swiss FR
  • Letonia, Estonia, Lituania -. 24 €

  În cazul în care pentru a cumpăra

  ValgoSocks pentru a cumpăra de la un distribuitor autorizat mijloace pentru a se proteja de la primirea analogic substandard, contrafăcut, creat dintr-un material ciudat. Apel la analogi este plină de achiziție ineficiente de bandaj nu afectează articulațiile: os bombate ca, și rămâne. În cel mai rău caz efectul poate fi opus cu cele așteptate. Cel mai bine este de a alege este site-ul oficial.

  Nici un material certificat pot fi incluse substanțe chimice dăunătoare și continuă purtarea corectorul de a provoca iritații, escoriații, alergii. Materialul și designul de blocare patentat, și au certificate de conformitate

  Producător:.. OOO “Chantal”, Moscova, strada Nikulinskaya, casa 23

  Prezentare generală a șosete ValgoSocks – fixatori textile, pe care le puteți utiliza pentru a scăpa de bătături pe piciorul în casă: rapid, eficient și confortabil. Principiul de funcționare ValgoSocks. Ce este ValgoSocks? ValgoSocks este un dispozitiv revolutionar care permite persoanei care se confruntă cu problema cu „os“ pentru a le rezolva la domiciliu, fără a fi nevoie de proceduri sau exerciții suplimentare ….
  ValgoSocks – degetele de la picioare de la bătături pe picior
  ValgoSocks – degetele de la picioare de la bătături pe picior
  2016-02-24
  admin

  popularitatea unui produs h5>

  81

  h4>

  Du-te pentru a stoca
  Evaluarea de ansamblu: 4.4 ( 1 voturi) small>

  Для ног Для мужчин Для женщин 2016-02-24

  admin

  ->

  Distribuiți

  Anja Ulf

  Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
  dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

  Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
  Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

  S-ar putea să-ți placă și...