Valgus Pro – forum, pareri, pret

[Total: 0    Average: 0/5]

Ce Este Valgus Pro?

Dacă aveți probleme cauzate de Hallux Valgus, sau monturi așa cum mai sunt ele numite, Valgus Pro este un produs care vă ajută să depășiți această problemă. Este un corector care se poartă direct pe degetul mare de la picior. Acest produs este de ultimă generație și se mulează perfect pe anatomia piciorului dumneavoastră. Este un dispozitiv foarte mic care va face ca monturile să dispară. Eficacitatea lui este garantată și dovedită de către cercetătorii în domeniu.

Montul este o afecțiune degenerativă a degetului mare de la picior care apare în special la femei. Cauzele acestor deformări la articulații sunt diverse, începând de la supraponderabilitate, statul în picioare perioade îndelungate, lipsa unui stil de viața activ, purtarea unor pantofi care deformează piciorul și așa mai departe. Această afecțiune trebuie tratată urgent, întrucât durerile devin foarte mari și se poate agrava. Valgus Pro vă ajută să readuceți forma piciorului la normal fără prea mult efort și cât se poate de simplu.

 Cu Ce Este Unic Valgus Pro?

Corectorul Valgus Pro este diferit față de alte produse. Este mult mai lejer de purtat, are o acțiune delicată asupra pielii piciorului, poate fi purtat cu lejeritate cu pantofii dumneavoastră preferați, și aproape că nici nu veți observa că purtați acest corector, decât când veți vedea că monturile dumneavoastră au dispărut complet.

Deși purtați un dispozitiv foarte eficient de corectare a monturilor, o să uitați că îl purtați. Este extrem de comod, se potrivește perfect în orice tip de încălțăminte și aproape că nici nu veți simți că îl purtați. Nu trebuie să faceți nici un alt tip de efort special. Vă reluați activitățile de zi cu zi fără nici o problemă, iar acest corector își va face treaba în timp ce mergeți la muncă, vă plimbați prin oraș sau faceți cumpărăturile.

Faptul că nu aveți altceva de făcut decât să îl purtați este un avantaj enorm. Nu este necesar să faceți ore de fizioterapie, sau să vizitați frecvent tot felul de clinici. Purtați Valgus Pro apoi vă reluați viața și activitățile normale.

valgus Valgus Pro   forum,	pareri, pret

 Cum Acționează Acestor Corector

Acest dispozitiv de ultimă generație se poartă pe degetele mari de la picioare, și astfel asigură o postură corect anatomică a degetelui, eliminând monturile în doar o lună și prevenind reapariția lor. El acționează treptat prin faptul că forțează articulații să revină într-o postură corect anatomică.

Este foarte discret și poate fi purtat cu orice tip de încălțăminte, este foarte delicat cu pielea dumneavoastră și elimină durerea și disconfortul pe care îl aveați în mers.

Valgus Pro ajustează într-un mod natural poziția degetelor mari de la picioare. Materialul din care este făcut este gel hipo-alergic, ceea ce înseamnă că este foarte delicat cu pielea dumneavoastră. Nu provoacă nici un fel de alergie sau iritație. Se lipește foarte strâns de talpă și nu afectează aspectul estetic, chiar dacă este purtat cu sandale sau pantofi eleganți.

Avantajele Valgus Pro

Materialul elastic din care este făcut nu vă afectează pielea. Vă protejează pielea delicată dintre degete împotriva roaderii, bătăturilor sau iritațiilor. De asemenea acest material nu provoacă reacții alergice.

Este foarte ușor de purtat și este foarte stabil. Este cel mai confortabil corector de monturi care există pe piață. Purtarea lui devine nu doar o sursă de fericire pentru că înlătură această problemă, dar și o plăcere în sine. Adio cu presiunea pe care încălțămintea o aplică asupra degetelor și adio cu disconfortul creat.

Corectează într-un mod foarte eficient monturile, reușind în nu mai mult de o lună să rectifice până și degetele încălecate. Are o inserție specială care menține degetul mare în poziția anatomic corectă. De asemenea numai permite încălţămintei să vă strângă și astfel oprește dezvoltarea și accentuarea monturilor.

 Cum Se Aplică Și Se Folosește

Aceste dispozitiv unic se pune pe degetul mare de la picior și se fixează bine. Pentru un efect terapeutic cât mai rapid, se recomandă a se purta de la 6 până la 8 ore pe zi. Iar rezultatele vizibile nu vor întârzia să apară în mai puțin de 10 zile. În rest nu trebuie să faceți nimic special. Vă reluați activitățile fizice normale iar acest corector de monturi își va face treaba în timp ce dumneavoastră o faceți pe a voastră.

Datorită formei sale care se mulează pe picior, este practic invizibil și poate fi purtat cu orice tip de încălțăminte. Fixatorul Valgus Pro este foarte elastic și se strânge perfect pe piciorul dumneavoastră. Astfel el vă ajută să vă rezolvați această problemă cu monturile fără să renunțați la activitățile de zi cu zi.

Valgus Pro Cena 300x281 Valgus Pro   forum,	pareri, pret

 Iată ce spun câteva din clintele noastre:

„Dacă nu aș fi încercat pe pielea mea nu aș fi crezut. Aveam o problemă foarte gravă cu monturile și începuse să îmi afecteze viața. Numai puteam face absolut nimic pentru că durerea devenea insuportabilă. Încercasem orice metodă posibilă și imposibilă. Am făcut masaje, fizioterapie, bandaje, am fost la clinici, și totul în zadar. Totul până am descoperit Valgus Pro. Am ezitat să comand la început dar am zis că până la urmă nu am nimic de pierdut. Și vreau să vă spun că durerea a început să dispară în 4 zile de la purtare. Iar după o săptămână degetele mele deja arătau normal și numai erau strâmbe. În sfârșit îmi pot trăi viața așa cum doresc fără să simt durere sau stânjenire la orice pas. Mulțumesc Valgus Pro!”

 Raluca, Baia Mare

„As fi vrut să descopăr acest produs mult mai devreme. Am de câțiva ani această problemă cu monturile. Bine, de fapt, o aveam. Pentru că imediat după ce am început să folosesc Valgus Pro situația a început să se îmbunătățească. Iar partea bună este că nici măcar nu a trebuit să renunț la pantofii mei preferați de seară. Practic pot purta orice în timp ce port acest dispozitiv minune, și în același timp să îmi vindec piciorul de aceste deformări. Nu pot cere ceva mai mult.”

 Andreea, Constanța

„Acum 5 ani de zile am început să am probleme mari cu degetul mare de la piciorul drept. Începuse să se deformeze vizibil, iar durerea devenea insuportabilă. Chestii banale precum o plimbare în parc, coborâtul scărilor sau să mă deplasez până la magazin deveniseră un chin. Nu știam ce să mai fac. Apoi o prietenă mi-a recomandat Valgus Pro. Nici nu vă spun cât de repede degetul a început să își revină la normal și să numai mă doară. Este absolut incredibil. Și sunt sigură că ceea ce îl face așa de eficient este faptul că poate fi purtat oricând. Nu e ca atunci când te duci la clinică, faci o ședință de o oră, apoi restul săptămânii îl petreci în pantofi care te deformează. Acest corector îl porți încontinuu. E invizibil, nici nu îl simți. Dar el își face treaba în timp ce tu o faci pe ta. Îl iubesc!”

Ana Maria, Galați

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*