Varikosette - crema de varice: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Varikosette – crema de varice: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Ce este Varikosette?

Varice & mdash; o boală larg răspândită. O depreciere în funcționarea normală a valvelor venoase este notat în aproape 90% dintre femei și 65% dintre bărbații care trăiesc în țările dezvoltate. În Rusia acest indicator este mai mic: 67% și, respectiv, 45%. Principalele motive pentru dezvoltarea bolii sunt: ​​ereditatea, stilul de viață sedentar, prelungit în picioare, sarcina, obezitatea, disfuncția sistemului endocrin, pentru fumători.

În stadiile incipiente ale bolii persoana se simte discret, trăgând durere la nivelul extremităților inferioare. Există greutate in picioare, crampe (mai ales pe timp de noapte), umflarea. Pe suprafața pielii poate satisface așa-numitele „stele vasculare“.

De multe ori aceste simptome sunt acceptate picioare doar obosit. Dar este greșit. Dacă nu luați măsuri pentru a aborda aceste manifestari, boala este agravată. Vasele sunt o formă nenaturală, SAG, pigmentare accentuată a pielii, durerea devine mai pronunțată, umflarea are permanentă. Pe fundalul venelor varicoase se poate produce tromboflebita, ceea ce duce la formarea de cheaguri de sânge, pune viața în pericol. cheaguri de sânge pot bloca lumenul venei, pentru a rupe departe de peretele vasului și pentru a muta in plamani.

Nu trebuie să uităm despre neatractivitatea estetică a bolii. vene, cianoză, bombare plexului coroid (noduri) …. Astfel de manifestări sunt puțin probabil să apeleze la alții. inovatoare de droguri Varikosette capabil de a elimina cele mai multe semne ale acestei boli.

Cum funcționează

Până de curând, o intervenție chirurgicală a fost considerată principala metodă de tratament a venelor varicoase. În același timp, a fost prescris tablete si prescrie lenjerie de corp special de compresie. Și doar un an în urmă pe piața farmaceutică a apărut facilitatea, a cărei eficiență ridicată a surprins chiar Flebologie.

Cream Varikosette creat de oamenii de știință pentru ultimii 5 ani. Ea se bazează pe extracte naturale din plante organice cultivate în Asia. Producția se bazează pe tehnologia utilizată pentru fabricarea produselor cosmetice naturale germane Hendel. Această tehnologie este conceput pentru a păstra plantele medicinale cantitatea maximă de proprietăți medicinale. Ca urmare a componentelor active ale produsului au un efect de regenerare puternic și revitalizare.

Datorită componentelor naturale crema ajuta:

 • eliminarea sau reducerea semnificativă a numărului și a forței de durere;
 • pentru a calma umflarea, crampe;
 • îngustare a venelor;
 • normaliza circulația sângelui în extremitățile inferioare;
 • pentru a reduce numărul de plex nenaturale (noduri), conuri;
 • resorbția de cheaguri de sânge;
 • vindecarea ulcerelor trofice, erizipel, care rezultă din lipsa tratamentului corect.
Potrivit medicilor recomanda crema varicele Varikosette de pacienti lor, dinamica pozitivă în stadii incipiente se observă în 90% din cazuri. Rularea forma cura el nu se poate!

Compoziția

Aproximativ 80% din componentele & mdash; extracte din plante, și numai 20% sunt componente active ale compușilor chimici. Printre acestea nu există parabeni, coloranți, produse alimentare modificate genetic.

ingrediente naturale:

 • Ginkgo biloba. substanțe specifice găsite în Ginkgo biloba, poate crește elasticitatea vaselor sanguine. Ele reduc perfect umflarea, normalizează procesele metabolice, circulația sângelui.
 • hamamelis. Promovează resorbția cheagurilor de sânge. Vindecă vasele de sange deteriorate, scuti, ameliorează umflarea.
 • Cal castan. O substanță chimică specială în castane, numită escina a exprimat o acțiune inotroponoe. Are anti-inflamator, efect anti-edem. Extractul de plante accelerează circulația sângelui, reduce fragilitatea, permeabilitatea capilară. De asemenea, îmbunătățește nutriția țesuturilor cu umflături și tulburări circulatorii. Folosit în tromboză, deoarece stimulează producerea de antitrombină. Îndepărtează vene paianjen și vânătăi.
 • Ulei de floarea soarelui și ulei de porumb. Extremely bogat in vitamina E. Este esențial să se mențină elasticitatea tuturor țesuturilor corpului. Îmbunătățește starea vaselor de sânge, previne ruperea și deformarea. Uleiurile sunt utilizate în tromboflebită.
 • Med. Normalizează circulația sângelui, întărește pereții vasculari. Reduce inflamația, promovează vindecarea ulcerelor trofice.
 • Mentolul. dă o aromă plăcută. Tonuri, stimulează circulația sângelui. Îmbunătățește funcțiile de protecție ale epidermei, uniformizează culoarea, elimină vasculară a desenelor.

chimică:

 • uree. Datorită dimensiunii reduse a moleculelor sale deține componente medicinale ale produselor în straturile profunde ale pielii. Este un conservant bun și stabilizator.
 • Troxerutin. Are efect venotonic, anti-edem. Stabilizeaza microcirculației, crește rezistența capilară, elimină umflatura. De asemenea, mărește densitatea peretelui vascular, limitează aderența la acestea a plachetelor.
 • mentil lactat. Oferă un efect de răcire, stabilește procesul natural al circulației sanguine, scuti de oboseală.
Componente Varice absolut sigur pentru sănătate. Vindecarea proprietăți ale fiecărui ingredient dovedite prin sute de teste și teste clinice. GOST 31,Varikosette-2,012.

Cum să utilizați

Metoda de aplicare Varikosette este destul de simplu:

 1. În zona curățată a pielii în zona apariție a bolii, se aplică o cantitate mică de bani.
 2. mișcări de masaj de jos în sus (de la picioare la coapse) sa răspândit ușor suprafața a picioarelor afectate.
 3. Așteptați puțin până când se absoarbe.

Producătorii recomandă utilizarea medicamentului până la 3 ori pe zi. Permis tratarea simultană a venelor varicoase și dezvoltarea de tablete inovatoare, medicamente injectabile. lenjerie de corp de compresie nu este, de asemenea, interzisă.

Relief la simptome dureroase, oboseala apare aproape imediat. Tratamentul manifestărilor externe, de exemplu, noduri, „stele“, necesită timp, o medie de 3-4 săptămâni. Pentru a vindeca complet picioarele cu varicoase produsul afectat nu în stare ca boala este sistemică și necesită o abordare holistică, până la schimbări ale stilului de viata. Dar pentru a elimina partea leului de semne neplăcute și manifestări externe este capabil.

Produsul nu lasă un reziduu gras pe haine. Se absoarbe rapid. Pătrunde în straturile profunde ale învelișului protector, oferind elemente terapeutice în zonele problematice.

Marturii

Cream Varikosette recomandat venelor varicoase ale extremităților inferioare la diferite etape. De asemenea, utilizat ca o măsură preventivă. Prevenirea va ajuta la prevenirea bolilor periculoase și inestetică.

Simptomele pe care ar trebui să cumpere crema:

 • dureri frecvente, crampe, umflare, greutate in picioare;
 • vene proeminente, umflaturi, „stelele“ ale rețelei caracteristice.

contraindicațiile

Ca și în alte surse externe varicoase crema medicamente varicoase Varikosette nu trebuie aplicat, ingrediente de suprafață inflamate deteriorate pot crește iritație. Dacă aveți pielea foarte sensibilă, înainte de a utiliza, testați întotdeauna pentru compatibilitate. Pentru a face acest lucru, se aplică un pic produs pe cot și așteptați 45 de minute. Dacă observați reacții alergice, pe care il cautati.

Varice nu este recomandat pentru copii, deoarece utilizarea sa la copii și adolescenți nu au fost studiate. Pacienții cu edem care rezultă din încălcări ale funcționarea inimii, rinichilor și ficatului, crema nu va ajuta.

Instrumentul este în general bine tolerat. In cazuri rare, legate de caracteristicile individuale ale organismului, este posibil mâncărimi, o erupție cutanată minoră. Dacă prezentați următoarele reacții utilizarea medicamentului ar trebui să se oprească.

Preț

certificat Varikosette, în ciuda tinereții sale relative, a câștigat deja popularitate în diferite țări din Europa și Asia. Acesta poate fi comandat, în timp ce la Moscova, SPb, Kiev și în alte orașe din Rusia, CSI și departe în străinătate.

În cazul în care pentru a cumpăra

Pentru a reduce costul produsului medicamentos și face mai accesibilă, producătorul a decis să nu să pună în aplicare varicoase prin intermediul rețelei de vânzare cu amănuntul. Farmaciile se pare aproape imposibil. Pentru a comanda cele mai recente invenție medicale este posibilă numai prin intermediul internetului. Deci, ca să nu se poticnească pe fals, care apar periodic în World Wide Web pentru a cumpăra Varikosette este recomandat ca un dealer autorizat. El lucrează direct cu producătorul, astfel încât să garanteze calitatea. site-ul oficial distribuitor, în cazul în care puteți face o comandă, spune în detaliu cu privire la produs, metodele de plată, timpul de livrare.

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...