Vitaelife Pharma Vitamin D3 – opinii, comentarii, pret,

[Total: 0    Average: 0/5]

Vitamin D3 este o grăsime – grup compus solubil D, care are o semnificație importantă pentru funcționarea normală a corpului, mai ales necesar pentru sănătatea și dezvoltarea țesutului osos. Acest element este produs de organism, în special pielea expusă la razele soarelui. Având în vedere acest fapt, locuitorii din regiunile nordice au adesea un deficit de D3 ar trebui să mănânce în mod regulat alimente pe care le conține, primind-l astfel din exterior. De multe ori aportul de vitamina numit medicamente suplimentare.

De ce avem nevoie de vitamina D3

„Solar“ vitamina este implicat în mai multe procese din organism, dar cel mai important pentru funcționarea normală a următoarelor sisteme?:

 • Bone. Ajută la absorbția de minerale, cum ar fi calciu, magneziu și fosfor, care este foarte importantă pentru formarea normală a osului și a țesutului dintelui și întărirea acestuia.
 • imunitar. măduva osoasă și funcționarea sa normală este, de asemenea, depinde direct de D3, pentru că este responsabil pentru producerea de celule ale sistemului imunitar.
 • Nervos. Elementul ajută la menținerea concentrației dorite de calciu în sânge, care este responsabil pentru transmiterea impulsurilor nervoase. In plus, vitamina reface teaca protectoare a nervilor, și, prin urmare, este adesea utilizat în tratamentul bolilor severe ale SNC, în particular a sclerozei multiple.

De asemenea, este important de remarcat importanța vitaminei pentru creșterea și reînnoirea celulelor și, de asemenea, în prevenirea formării de legături moleculare anormale, a proceselor de cancer si boli ale sistemului cardiovascular. Există o confirmare științifică a eficienței D3 în încetinirea creșterii tumorilor de sân și prevenirea aterosclerozei.

Și, în cele din urmă, trebuie să spunem despre importanța vitaminei a glandelor de secreție internă. Se stabilizează sinteza insulinei și, în consecință, normalizează nivelul de glucoză din sânge. Acest lucru face deosebit de important pentru persoanele cu predispoziție la diabet zaharat.

Utilizarea vitaminei D3 lichid

deficit prelungit de vitamina D3, ceea ce a însemnat o lungă perioadă rece se confruntă cu aproape fiecare rus, poate duce la consecințe foarte trist. Desigur, puteți spera să umple rezervele sale prin alimente, dar este mai bine să cumpere o vitamina lichid în farmacie și să ia zilnic în funcție de doza prescrisă. Un element deosebit de important pentru primirea copiilor și femeilor, cu toate acestea pentru bărbați deficitul este de asemenea extrem de nedorite. Să ne gândim în detaliu, ceea ce este, vitamina D3, fiecare grup de populație.

Vitamin D3 pentru femei

Vitamin D3 pentru femei nu poate fi înlocuită cu orice altă conexiune, dar, pentru că dacă nu ajunge la soare, asigurați-vă că pentru a lua-l în plus!

Vitamin D3 este adesea numit „hormonul de sanatate a femeilor“. Și iată de ce:

 1. În timpul menstruației din corpul infiltrează cantități mari de calciu, ci pentru că digestia corespunzătoare a acestuia, care ajută elementul în cauză, este de o importanță capitală. Acesta nu numai că permite oasele să rămână puternic și sănătos, dar, de asemenea, intareste parul si unghiile.
 2. În perioada desfășurării unui copil D3 joacă, de asemenea, un rol special pentru femei, deoarece ajuta la formarea corespunzătoare a oaselor sănătoase la făt. În perioada de lactație, mama, din nou, nu trebuie să uităm de recepție suplimentară de vitamine, pentru a nu provoca deficitul pentru tine.
 3. În plus, vitamina este foarte necesar și în timpul menopauzei, deoarece în acest moment crește probabilitatea de a dezvolta osteoporoza – oase fragile, D3, de asemenea, reduce semnificativ probabilitatea de a dezvolta această boală
 4. .

 5. Acest mineral, de asemenea, ajută la menținerea unui nivel sănătos al metabolismului datorită absorbției normale a fosforului. La rândul său, metabolismul propriu-zis, care este absorbția eficientă a elementelor utile și de relief rapid de la toxine dăunătoare, ajută o femeie să rămână subțire și frumos, deoarece starea de intestin este întotdeauna reflectată pe piele.
 6. Un efect benefic asupra sistemului nervos este de asemenea important efect benefic al vitaminei D3 pentru femei, deoarece frumoasă jumătate a omenirii este o stabilitate mai emoțională decât bărbații.
 7. OL>

  Vitamin D3 pentru bărbați

  Și în vitamina D3 organism de sex masculin joaca un rol foarte important. În deficitul pe termen lung, omul va înceta pur și simplu să fie un om, mușchii devin flasc, puterea și tonul pierdut, precum și libidoului.

  Acum, să vedem de ce ai nevoie de vitamina D3 pentru puternic jumătate din omenire:

 • În primul rând, desigur, pentru a mentine vitalitatea. oase puternice sanatoase egală cu un puternic muschi sanatosi ca majoritatea barbatilor, desigur, doresc să aibă.
 • În al doilea rând, elementul are un impact enorm asupra nivelului de testosteron. Faptul că aportul insuficient sau absorbția necorespunzătoare a testosteronului de calciu preia „atribuțiile serviciului“ bone. D3 de asemenea, eliberează testosteron din această lucrare, așa că poate fi un rol hormonal. Rezultatul este stimulat libidoului, probabilitatea de a dezvolta boli ale sistemului urogenital și impotența redusă.
 • În al treilea rând, vitamina este implicată în procesele de transformare în formele mai puțin active de estrogen. Este un hormon feminin, care, cu toate acestea, produsă în organism de sex masculin. acumularea excesivă și activitatea duce la scaderea libidoului si obezitate.

Vă rugăm să rețineți! Pentru puternică jumătate a omenirii este deosebit de importantă, iar proprietatea de vitamina pentru a reduce probabilitatea de a dezvolta boli ale sistemului cardiovascular, precum si mortalitatea de sex masculin de la atacuri de cord este semnificativ mai mare decât la femei.

Vitamin D3 pentru copii

În cele din urmă, ia în considerare problema importanta de vitamina D3 lichid pentru copii. Este necesar să spunem că astăzi acest element este atribuit copilul aproape de la naștere. Mai ales strict trebuie să fie observate zilnic, în cazul în care copilul a fost născut în sezonul rece.

Care este motivul pentru D3, chiar și nou-născuți? Să vedem:

 1. Așa cum am menționat mai sus, vitamina D3 este responsabil pentru un sistem osos sănătos și dezvoltarea sa. De aceea, acest element este extrem de important în timpul creșterii. Un nou-născut nu are nici un stoc acest articol astfel încât să dea vitamina într-adevăr necesar din primele zile de viață, altfel, de-a treia lună vor fi observate primele semne de rahitism.
 2. Este demn de amintit importanța elementului de dezvoltare a sistemului imunitar care copilul nu este format. Astfel, oferind vitamina copil, te ajuta nu numai sa creasca oasele, dar, de asemenea, vă protejează de infecții și viruși.
 3. Sistemul nervos al copilului este, de asemenea, nu au fost mature, și D3 este de a ajuta dezvoltarea corectă.
 4. OL>
  După cum se poate vedea, prezenta vitamina in dieta copilului este deosebit de important, deoarece este responsabil pentru dezvoltarea normală a sistemelor cheie și scheletul. Deci, atribuiți din primele zile de viață pe bună dreptate.

  Pericolele de vitamina D3

  Cu toate acestea, cu astfel de diverse proprietăți utile ale elementului atunci când este primit, este foarte important să se ia în considerare mai multe subtilități, astfel încât utilizarea nu devine dăunătoare.

  Prima subtilitatea este că D3 este o vitamină solubilă în grăsimi, aceasta înseamnă că în apă nu este solubil, și, prin urmare, abundența sa nu pot fi transmise prin rinichi, iar această situație pune la corp este un risc grav, care în cazul copii mici pentru a conduce la consecințe ireparabile.

  Simptomele initiale ale hipervitaminoza – pierderea poftei de mâncare, dureri abdominale, greață, vărsături, atunci există o slăbiciune generală, începe pierderea în greutate, există o restante de dezvoltare. Calciul se acumuleaza in exces si incepe sa depuneti la organele interne, o astfel de situație poate provoca ateroscleroza (lipsa de magneziu este probabilitatea de a dezvolta boala crește de multe ori). Sunt de acord, este uimitor că doze moderate de vitamina proteja împotriva aterosclerozei, și excesul, din contră, este provocat.

  Astfel, aplicarea corectă a vitaminei D3 droguri este crucială. În dozarea corectă nu poate dăuna organismului, dacă luați mai mult decât este necesar va duce la o hipervitaminoza, care este un rău imens.

  Din păcate, medicul nu este întotdeauna în măsură să determine doza corectă, deoarece fiecare organism în parte este în primul rând. Și, în al doilea rând, medicul nu poate ști cât de mult timp petrecut în soare, cât de mult vitamina sintetizeaza in mod independent corpul tau, precum și tipul de alimente mâncate. Desigur, există dovezi colectate statistic, cu toate acestea, statisticile sunt uneori greșite, așa că, dacă observați o deteriorare a sănătății sau a copilului dumneavoastră după prescrierea de vitamina D3, contactați imediat medicul dumneavoastră.

  Vă rugăm să rețineți! Cerințe preliminare pentru hipervitaminoza pot fi: deficit de proteine, excesul de vitamina A și C, o predispoziție genetică la hipersensibilitate la vitamina D.
  De asemenea, este de remarcat că copiii cu rahitism sunt deosebit de sensibile la excesul de vitamina D3 și deoarece tratamentul acestei boli trebuie să fie însoțită de primirea acestui element, trebuie efectuate periodic teste de întreținere sale în organism.

  Ce alimente contin vitamina D3?

  Dacă în timpul iernii aport suplimentar de vitamina D3 este o practică bună, de vară, (nu fără o consultare prealabilă cu medicul dumneavoastră, desigur), se poate renunța. Cu toate acestea, uita despre produsele în care elementul este conținută în cantități mari, nu este în valoare de ea.

  Aici, vegani vor fi dezamăgiți, deoarece toate produsele sunt campioni cu privire la conținutul de vitamine sunt de origine animală:

 • Red caviar. In lingură conține 0,02 mg din această vitamină.
 • Ouă. Mult mai ieftin furnizor de DMZ. Cea mai mare concentrație în gălbenușul conține numai o 0,042 mg de vitamina. Dar nu uitați că ouăle sunt bogate în colesterol, deci nu prea slabă pentru acest produs.
 • ficat de vită. În porțiunile de 100 de gromovoy finite 0,053 mg de vitamina, și, deși produsul nu este pentru toată lumea să-l mănânce cel puțin ocazional, în valoare de ea, pentru că este, de asemenea, bogate in proteine, fier si vitamina A. Dar, din nou, ca și cu ouă, are colesterol, deci nu este zelos.
 • Acnee. Dragostea rolele? Vestea bună este de 100 de grame anghila aproape 5 mg de D3! Este într-adevăr foarte mult, astfel încât să abuzeze de acest produs, deoarece nu este necesar, în caz contrar se poate dezvolta hipervitaminoza. Dar încă mai frumos să cred că servește sushi dumneavoastră preferat la sfârșit de săptămână nu este o slăbiciune de neiertat, dar o procedură medicală.
 • Sardines. Acest pește este bogat în D3, 100 de grame de 0,5 mg. prin Calea, conține, de asemenea, sanatoasa omega-3, calciu, potasiu, fier si multe alte vitamine, macro -. și micronutrienți

In plus, vitamina D3 este conținută în cantități suficiente în lactate produse – brânză, brânză de vaci, unt. Cu toate acestea, încă, în echitate, trebuie remarcat faptul că, în lumea plantelor au Campionilor lor cu privire la conținutul D3 este ciupercile shiitake (0,3 mg la 100 grame) și lapte de soia (0,12 mg într-o singură Cupa). În plus, este prezentă în cartofi, fulgi de ovăz, și diverse verdeață.

Cum să luați vitamina D3

În cele din urmă, ia în considerare eficiente medicamente de D3 si doze statistice de vitamina, dar amintiți-vă, este în orice caz, nu este un ghid de acțiune, ci doar informații introductive, care va fi, de asemenea, prezent în orice D3 instrucțiune. Apropo, medicamentele sunt disponibile în diferite forme, cum ar fi picături, tablete, capsule.

TOP 5 cele mai populare produse de vitamina D3:

 • Akvadetrim. Natural Vitamina DZ. Medicamentul este potrivit pentru oameni de toate vârstele, dar sa concentrat asupra copiilor mai mici. El este adesea numit de Pediatrul. Disponibil sub formă de picături, o picătură conține doza de copii de zi cu zi de 500 UI.
 • Vigantol. Medicamentul este disponibil sub formă de soluție uleioasă, fiecare picătură, din nou, doza este de 500 UI. În același mod ca și Aquadetrim pot fi luate în formă pură și pot fi dizolvate în apă sau lapte. Ingredientul activ este aceeași – D3 natural. Copiii sunt, de obicei prescris acest medicament.
 • Alpha D3-Teva. Vitamin D3 capsule cu soluție uleioasă. Doza este de o capsulă – 0,5 pg. Ingredientul activ al medicamentului este alfacalcidol, un analog sintetic al D3. Medicamentul este indicat pentru a restabili echilibrul de calciu, cel mai bun de absorbție sale în tractul gastro-intestinal, reducând activitatea așa-numita VILLAGE-un hormon care inhiba formarea osoasa.
 • Vitrum Calciu + Vitamin D3. Produsul integrat, disponibil in tablete. Un comprimat conține 1,25 g de carbonat de calciu și 200 UI de vitamina D3. Desemnat ca o măsură preventivă pentru o mai bună absorbție a recomandat să bea băutură acru. Un analog complet al medicamentului numai sub formă de comprimate masticabile de calciu D3 Nycomed Forte. Aceste sisteme sunt recomandate în mod special pentru femei.
 • Vitrum Osteomag. Un alt produs cuprinzător conține 200 UI vitamina D3, mg calciu 600, și, de asemenea, magneziu (40 mg), zinc (7,5 mg), bor (250 mcg), cupru (1 mg), mangan (1,8 mg). De obicei, prescris pentru bărbați.

Acordați atenție faptului că vitamina D3 este mai bine să se combine cu aportul de vitamina A, și acid ascorbic. Și copiii sub 2 ani, este recomandabil să se ia vitamina fara calciu doze
statistice de vitamina D3 sunt prezentate în tabel:. Condiții
primasutra
dosaditi
pentru prevenirea 500 REU
pentru tratamentul рахита2000-5000
Mastrolia
pentru профилактики300-500
Mastrolia
pentru mechanioreceptors
strict individual

dozare individuală pentru tine va determina medicul dumneavoastră:

 1. Copiii de la vârsta de 3 săptămâni pentru prevenirea numi 500 UI pe zi sau 1000 UI pe zi, în perioada octombrie-aprilie inclusiv.
 2. Tratamentul

 3. Copiii rahitismului numit 2000-5000 UI pe zi, timp de o lună și jumătate. În mod regulat, atunci când acest lucru pare a testa pentru absența hipervitaminoza.
 4. Pentru tratamentul altor boli la copii și adulți (vitamina prescris ca terapie suplimentara in tuberculoza, lupus, leziuni cu caracter etc.), doza este determinată individual.
 5. admitere de rutină pentru adulți este de 300-500 UI pe zi, în perioada de toamnă-iarnă.
 6. OL>
  Important! Atunci când se iau laxative absorbția vitaminei D3 este rupt
  De ce ai nevoie de vitamina D3 – o privire la video:
  Vitamin D3 – foarte important pentru elementul corpul nostru. Suficientă conținutul său este importantă atât pentru femei cât și bărbați, și copii. Cu toate acestea, doza de vitamina D3 este piatra de temelie între prejudiciu și conexiune beneficiu. excesul său, precum și lipsa lor poate provoca probleme serioase. De aceea, luați aceste medicamente ar trebui să discute cu medicul dumneavoastră și cu atenție selectați doza individuală. Autor: editorial loading TutKnow.ru …

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 441
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*