Sănătate și Tu

Waist Trainer corset talie: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Waist Trainer corset pentru reducerea taliei h1>

Toate cele mai importante informații din 1 clic

 • 1 Ce este un Waist Trainer
 • 2 principiul corsetului
 • 3 Material, aspect
 • 4 pentru a se potrivi
 • 5 Cum să poarte
  • 5.1 Cum să aibă grijă de produs
 • 6 Contraindicatii
 • 7 Preț
 • 8 în cazul în care pentru a cumpăra

pentru a face o figură mai subtire, pentru a sublinia curbele de curgere ale corpului scapa de centimetri in plus in talie va ajuta la slăbire corset Waist Trainer. o prezentare completă articolelor unice conține informații cu privire la principiile de funcționare, cores utilizare CT, pret, etc.

Ce este un Waist Trainer

In toate vârstele, moda si standardele de frumusete au fost la fel de schimbătoare ca și schimbătoare a fost vremea. Studiind figurine preistorice, cercetatorii au ajuns la concluzia că o femeie frumoasă, deoarece topor de piatră era de statură mică și a avut o Teles prea luxuriante. Vechii egipteni visat o, subțire, fata cu picioare lungi dezvoltat fizic. In Grecia antica cantata corp armonios cu sani mici si fese rotunjite

idealul medieval de puritate a luat un chip deathly palid și subțirime, pui. – toate formele delicioase întâlnit cu cenzura. Femeile din carne Renașterii special cultivate să apară mai voluminoase. Un adevărat triumf al celulitei și a grăsimii caracterizează epoca barocă. Rococo forțat fetele să-și piardă în greutate ușor de dimensiunea belșugul. Clasicismul cerut de armonie: excese ale corpului, nici subțirime. Secolul XX cu războaie și foamete sale a crescut de fragil slăbănog, de multe ori slab la o femeie îngrășa sănătoase.

Astăzi standardele de frumusete oarecum neclară. Omenirea a plecat de la subordonarea maniacal la semnele generale ale perfecte. O dată populare 90-60-90 deja nu emoționeze nici femei, nici bărbați, deși dragostea pentru o talie subțire nu dispare. Nu contează ce ai de solduri si sani, cel mai important lucru – o talie de viespe

Motivul pentru această atitudine constă în percepția subconștientului:. În ciuda schimbării ciclice în „greutatea și dimensiunea“ al standarde, sa considerat întotdeauna că singura doamna cu talie subțire sunt în măsură să dea naștere la copii sănătoși. Prin urmare, de la începutul secolului al XVI-lea, corsete ferm înrădăcinată în viața femeilor. Ei nu numai că a subliniat frumusețea naturală a formelor, dar, de asemenea, vă permite să geanta pețitori cele mai proeminente.

In mijlocul secolului al XX-lea, corsetul a încetat să impresioneze consumatorul de masă. Aproape 50 de ani, ei stabilesc neputincioși la marginea istoriei modei. Dar noul secol XXI a arătat că corset a fost uitat nemeritat, pentru că el este, fără îndoială, una dintre cele mai bune invenții ale omenirii. Ceea ce astăzi corsete nu sunt produse pentru intalniri de afaceri, seri intime, uzura de zi cu zi. Dar favorit absolută dintre toate hainele de slăbire este un curs de formare corset din latex Waist Trainer.

Principiul corset

Forma de talie este determinată de genotip. În unele femei, este clar exprimat, chiar și în contextul completitudinii, celălalt complet invizibil. Când decât ca în cazul în care acesta din urmă nu este torturează corpul cu o dieta stricta si antrenament istovitor, devine mai vizibil. Prin urmare, pentru a ajuta sexul frumos pentru a atinge proporții perfecte în abdomen, designerii au inventat un corset special, care ajută la reducerea dimensiunea taliei.

Capacitatea de un corset pentru a transforma un simplu talie într-un viespi cunoscut pentru o lungă perioadă de timp. În secolul XVII, în Franța, a existat un standard de moda – 33 cm fete fara mila ma târât la îmbrăcăminte pentru a atinge parametrul prescris. Unii au reușit. Din fericire, în timpul nostru o astfel de nebunie este aproape nimeni nu suferă. Astăzi puțin dorința de a reduce talie sunt dictate de necesitatea obiectivă: acumularea de grăsime poate declansa diferite boli cardiovasculare, boli gastro-intestinale, etc

slăbire corset slăbire Waist Trainer realizate din materiale de înaltă calitate, care nu vă va provoca. orice disconfort. Acțiunea sa are ca scop reducerea treptată a dimensiunilor taliei datorită noilor condiții de viață. Obiectivele principale ale Veyst Trainer:

 • Pentru a distruge celulele adipoase. transpirație excesivă cauzată de termogeneză ajută să ardă în mod activ de grăsime în abdomen. De atunci, elibereaza toxine, otrăvuri, apă, săruri și alte substanțe nedorite sau folosite.
 • Pentru a reduce apetitul. Efectul de compresie nu vă va permite să manca prea mult. Cantitatea de porții va fi redus, respectiv a redus numărul intră în organism, cu exces de calorii. Datorită Waist Trainer va fi capabil să mănânce un pic. Stomacul se va întinde, dimpotrivă, el a micsora treptat la dimensiunea lor naturală.
 • Pentru a scapa de excesul de greutate. Datorită efectului sauna îl va elimina părțile laterale și depozitele pe burta.
 • Pentru a restrânge talie. excreția de grăsime și de a reduce volumul de stomac va permite să obțineți o talie de viespe.
 • Pentru a elimina dureri de spate. Suport pentru acțiunea corset relaxeaza coloanei vertebrale, ameliorează spasme. Ea deține organele interne nu este mai rău decât bandaj medical.
 • Pentru a aduce cifra la normal după nașterea copilului. Asistă în contracția mușchilor abdomenului.
 • Pentru a crea un “lagăr Royal”. Latex lucru aliniază automat partea din spate. Prin urmare, tot traficul va dobândi un har felină și eleganță.

Corsetul Waist Trainer nu este doar o piesă spectaculoasă de îmbrăcăminte, dar, de asemenea, un asistent de încredere pentru a scăpa de grăsime, modelarea ușor un corp atractiv.

Material, aspect

Corset cusute în așa fel încât să acopere complet abdomen. Înălțimea sa este de 25 cm Are un fermoar cu trei rânduri de auto-reglare a ajustării. Potrivita uzura casual

Fabricată din cauciuc elastic latex, care are următoarele proprietăți:.

 • Elasticitate. Îmbrăcăminte din materialul se întinde bine și ușor ia aceeași formă;
 • Moliciune. Foarte plăcută pentru organism;
 • igienă. Latex, primind din sucul de arbori de cauciuc din care sunt făcute, proprietăți antibacteriene, le salvează. Produsele fabricate din acest material nu mucegai pentru o lungă perioadă de timp nu se acumulează praf, nu planta dăunători.
 • hidrofobia. nu absoarbe umezeala, asa ca o lungă perioadă de timp își păstrează aspectul inițial.
 • Durabilitate. Rezistent la multe leziuni, rezistent la uzura.

În interiorul Waist Trainer are nouă spițe din metal, nu este supusă la coroziune. Acestea sunt înconjurate de un strat de bumbac moale, care atinge usor pielea, fara a irita ea. Toate elementele de fixare și nervurile sunt dispuse simetric, bine aplicată. bucata de bumbac absoarbe umezeala, atât de mult timp purtarea nu va face nici un disconfort. Marginile cusute frumos cusături drepte

Culorile produsului sunt diverse:. De la negru clasic la un roz delicat. Dimensiuni:. Mici, XS până la dimensiunea 6XL

Pentru a se potrivi

Corsetul este extrem de confortabil si eficient. Acesta este direcționat afectează depozitele de grăsime în abdomen și părțile laterale, reducând treptat volumul lor. Aceasta susține, de asemenea, perfect postura. Prin urmare, Waist Trainer se va potrivi:

 • Sportivi. În SUA, multe centre de fitness latex al invenției este un element esențial al formării. Este mai ușor să scadă centimetri în jurul taliei fără a deranja clasa. Lucru care nu restricționează mișcarea, nu aluneca, nu burzuluială. Este posibil să se deplaseze în mod activ, implicat în sala de sport, chiar și rulează. Păstrați spatele drept, cu excepția prejudiciului ei în timpul exercițiului. Vă permite să lucrați cu atenție zonele cu probleme.
 • Neveste. În lipsa posibilitatea de a vizita săli de sport și centre de fitness, este corset va ajuta să găsească o figură grațioasă, care seamănă cu o clepsidră. Purtarea Waist Trainer nu va da o femeie, forțată să facă treburile casnice să-și piardă frumusetea fostului său.
 • Femeile de afaceri. Produsul poate fi purtat sub o bluză, jacheta, pulover. Aceasta va continua să se adapteze forma de întâlniri de afaceri, negocieri, în timpul hârtiile. muncă sedentară sprijină coloanei vertebrale în poziția corectă.
 • Fetele merg la o întâlnire. un corset va accentua atractivitatea, ușor sublinia curbele, adauga sexualitatea.
 • Suferă de a crește dimensiunea stomacului. Produsul suprima pofta de mancare previne supraalimentarea. De-a lungul timpului, peretele stomacului se va reduce, acesta va deveni volumul natural. Pierderea in greutate nu este de mult timp să aștepte.
 • Men. Da! Barbatii, de asemenea, doresc să aibă o talie frumoasă și subțire din spate.
 • Restul. În Waist Trainer este convenabil să meargă cu copii, prieteni, animale. El nu va interfera în drumeții, picnicuri, etc.

strat de bumbac intensiva absoarbe umezeala, utilizarea astfel încât continuă să nu afecteze sănătatea.

Slimming corset slăbire Waist Trainer purtat de multe celebritati. Anna Sedokova, Christina Milian, Kim Kardashian, Chyna negru, Elena Berkova încredere produsul lor formă de latex.

Cum să poarte

Primele zile pentru a purta corectiv este recomandat invenției, pentru 3-4 ore , pentru a obține organismul folosit la acțiunea de slăbire. Treptat, timpul purtarea poate fi crescută la 8-9 ore.

corset arata grozav cu blugi, pantaloni scurți, pantaloni de formare, și este purtat pe partea de sus, și în lucrurile de bază. Câteva ore pe zi, în îmbrăcăminte, care ajuta la reducerea talie o medie de 3-4 cm, într-o săptămână. arderea grasimilor va fi mai eficientă în timpul executării paralele, exercitarea simplu si alimentatia sanatoasa.

îndepărtarea depozitelor de grăsime în talie va evidenția vizual solduri si marirea sanilor. Deci, silueta ta în formă de X va deveni mai atractiv și feminin.

Cum să aibă grijă de produs

haine de ajustare, atâta timp cât posibil, a fost obiectivul dvs., trebuie să respectați regulile de bază de întreținere:

 1. nu expuneți la temperaturi foarte ridicate și scăzute. Nu de fier, lăsați în lumina directă a soarelui.
 2. Mai bine să se spele manual folosind soluție de săpun. Se spală la mașină nu este recomandată, deoarece poate deteriora materialul și forma lucrurilor. Temperatura apei nu trebuie să fie mai mare de 40 de grade.
 3. Nu utilizați uscător. Produsul trebuie să se usuce în mod natural.
 4. Apăsând este, de asemenea, nu este de dorit.
 5. Nu curat și uscat.

Contraindicații

În sucul de arbori de cauciuc din care latexul conține proteine ​​alergenice. Deci, unii oameni cu un sistem imunitar hipersensibilă, acest material elastic poate provoca reacții nespecifice

De asemenea latex corset este contraindicat:.

 • a avut recent o operațiune în zonele acoperite Veyst Trainer ;
 • persoanele cu arsuri și boli de piele de diferite etiologii;
 • care suferă de boli grave gastro-intestinale, care sunt contraindicate reducerea aportului alimentar și de compresie a abdomenului;
 • gravidă.

nu trebuie să depășească limitele maxime admise purtarea corsetului este de 9 ore. În caz contrar, pielea nu va fi în măsură să complet oxigenat.

Preț

Vand Waist Trainer în mai multe țări

Prețul articolului fără transport maritim:.

 • în Rusia – 1Gastrenit ruble;
 • în Ucraina – 599 UAH;
 • în Belarus – 559 000 BYR. ruble;
 • în Kazahstan Tenge 7990
 • în Georgia – 70 Lar

Separat va trebui să plătească de transport maritim

în cazul în care pentru a cumpăra

Nu pentru a cumpăra un ordin de produs fals mai bine pentru a efectua pe site-ul oficial al distribuitorului. El lucrează direct cu producătorul sau distribuitorul oficial al producătorului, care furnizează original Veyst Trainer. Deci, evitați să cumpere bunuri de calitate scăzută, nu numai că vor beneficia, dar, de asemenea poate dăuna organismului.

Pentru a comanda un produs, trebuie să se aplice pe site-ul oficial al implementator. După un timp, va apela manager care va ajuta să alegeți mărimea potrivită, voi specifica detaliile de livrare. Pentru el, puteți pune întrebări cu privire la formarea produsului.

Când corsetului va fi trimis la adresa dvs. de telefon sau e-mail vor primi o notificare cu numărul conosamentului. Cu aceasta, va fi capabil de a ridica un colet la un oficiu poștal specificat sau în depozitul companiei de transport.

Plata este „cash la livrare“, adică după primirea. La Moscova și Sankt-Petersburg, produsul poate fi luat în decurs de 2-3 zile. În colțuri îndepărtate ale coletărie rus, de obicei, se duce până la două săptămâni

Distribuitor autorizat garanteaza calitatea si dreptul de a reveni în conformitate cu legea

Producator..: Columbia, Statele Unite ale Americii.

pentru a face o figură mai subtire, pentru a sublinia curbele de curgere ale corpului scapa de centimetri in plus in talie va ajuta la slăbire corset Waist Trainer. o prezentare completă a articolelor unice conține informații cu privire la principiile de funcționare, utilizarea corectă, preț etc. Ce este un Waist Trainer În toate vârstele moda si standardele de frumusete au fost la fel de schimbătoare ca și schimbătoare a fost …
Waist Trainer corset pentru reducerea taliei
Waist Trainer corset pentru reducerea taliei
2016-03-19
admin strong >

popularitatea unui produs h5>

div >

mine 91

h4>

Du-te la magazin
Evaluarea de ansamblu: 4.14 ( 5 voturi) small>

Для тела Для похудения Для женщин Для талии 2016-03-19

admin

->

Distribuiți

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...