Sănătate și Tu

Weichen – pungă-ambreiaj: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

sac de ambreiaj pungă rafinat în stil englezesc de la marca Weichen este cel mai bun cadou pentru orice afacere și om practic.

Despre marca

În 1990, doi entuziaști chinezi numit Wichin și Mandu care lucrează în domeniul industriei ușoare, au unit forțele pentru a crea diverse produse din piele. Mai mult de 10 de ani au lucrat împreună în Guangzhou & mdash; lume faimosul centru industrial din China. progrese semnificative în producția și vânzarea produselor lor le-a împins să se gândească la înființarea unei noi companii. În 2003, un brand Weichen.

Cursul strategic al noului participant lumea afacerilor a fost schimbat radical. Acum, compania sa specializat exclusiv in accesorii din piele: portofele, pungă, suporturi pentru chei, saci mici, pașaport și alte lucruri necesare de zi cu zi. Toate produsele sunt realizate numai din piele veritabilă și respectă standardele internaționale de calitate.

Produse Wihin fost mult timp disponibile numai consumatorilor chinezi. Curând au cucerit piața europeană. popularitate enormă în rândul europenilor sa bucurat portmonee femei luminoase, Glamour, a portmonee mici elegante și portofele pentru bărbați stricte lui. linii individuale de genți create pentru frumusețile tinere și elegant pentru adolescenți. În 2007, la Londra, a deschis o reprezentare mare de branduri din China. 10% din piața de accesorii din piele ale Americii are, de asemenea, produsele companiei. India, Indonezia, Pakistan, Turcia & mdash; țări care societatea este persistent câștigă.

bună reputație, de calitate produse excelente și de pătrundere de afaceri excelente ale conducerii a transformat firma chinez obișnuit la un brand international.

Astăzi Weichen este o mare fabrică pentru producția de accesorii din piele. Trei linii de producție și de peste 150 de muncitori calificați și 10 designeri talentați lucrează zilnic pe menținerea imaginii de marcă. Într-o lună produc aproximativ 150.000 de diferite tipuri de portofele. Noua gama de produse este un elegant pentru bărbați portofel-ambreiaj Weichen.

Caracteristici pungă Weichen

Cel mai nou linie de portofele Wihin imita un stil clasic englezesc, cunoscut pentru conservatorismul și reținere a acestora. Accesorii în acest stil joacă un rol special. Wallet, în funcție de școală de modă limba engleză, trebuie să fie o culoare nobilă și fără prea multe detalii. Ambreiaj Weichen îndeplinește cerințele.

Principalele avantaje ale accesoriilor :

 • Capacitate. Multe departamente de diferite dimensiuni și scopuri pot plasa toate cele mai compact importante lucruri, de la carduri de credit la pașaport și telefon. închizătoare convenabil și butoanele vor asigura siguranța umplere interne de accesorii.
 • Calitate. Produsul este fabricat din piele naturală durabil. Realizat manual. Înainte de a intra Departamentul de realizare a mărfurilor printr-o inspecție specială în cadrul Departamentului de control al calității. produsul este defect să fie reciclat. Portmoneu care îndeplinește toate cerințele, du-te pentru punerea în aplicare. Utilizatorul final primește bunuri de cea mai înaltă clasă.
 • Durabilitate. de calitate excelentă a materialului și profesionalismul producătorilor garantează durabilitatea ambreiajului.
 • style Brand. Wallet Weichen & mdash; marca de produs. Este perfect potrivit pentru persoana de afaceri. În spatele proprietarul accesoriului nu va discuta despre lipsa de gust. Dimpotrivă, alții vor admira practic și individualismul tău.
 • Funcționalitate. Poate fi folosit ca un portofel regulat, pungă sau autopartage.
 • Apelul estetic. Nu pretențios, nu ostentative, simplu, atractiv & mdash; adjective care caracterizează Wihin. culoare negru clasic nu va lăsa indiferent nici un om, chiar și cele mai extravagante.
 • Accesibilitate. Costul pungă este mijlocul de aur între prețul portofelele „de tranziție“ și prețul de portofele hyped mărci europene.

Datorită dezvoltării de designeri Wihin acum nu este nevoie de a purta într-o pungă de buzunar pentru bani, într-o altă celulă. sac de ambreiaj marca din piele naturală combinate funcțiile unui caz portofel și telefon.

Comoditate, aspectul, spatialitate si calitatea sunt principalele caracteristici ale produsului Weichen.

Mulți oameni sunt în mod constant gândesc cum să atragă bani. Experiența bogată arată că, în primul rând, aveți nevoie pentru a avea o pungă chic, în care Finanțe va „simți“ măreția lor. pungă ieftine repels energia abundenta in ea pentru bani, nu va fi capabil de a se multiplica. Este important ca stocarea bancnotelor uitat respectabil, era spațioasă, funcțională, evoca gânduri de avere viitoare. Cel mai bun material care transmite energia de bani, piele naturală, culoarea optimă & mdash; negru. Ambreiaj Weichen îndeplinește toate cerințele enumerate.

După ce a cumpărat un portofel elegant este de a pune unul sau mai multe caractere care atrag banii. Printre acestea: 3 monede din China legat cu un fir; carduri cu imaginea de ceai verde (frunze de menta, viță de vie); factura în $ 1; bucată mică de hrean, o crenguta de Heather; scorţişoară. Aceste personaje au capacitatea de a crește bunăstarea financiară.

Bills în portofel trebuie îndreptate, nu mototolită. Să minți plane, de preferință valori. bucăți de hârtie inutile, calendare, cecuri, medicamente prescrise, împiedică circulația banilor de energie, este de dorit să se colecteze în altă parte. Portofelul nu trebuie să fie gol. Bancnotele mari ar trebui să revină separat de cele mici.

Aspect și proiectare

Accesoriul are forma unui dreptunghi cu colțuri rotunjite. În partea de sus a suprafeței exterioare a fermoarului vor fi cusute. alergător cheie lanț a făcut din aceeași piele ca și restul ambreiajului. Este posibil să încercați populara metoda de origine de a verifica autenticitatea materialului & mdash; un chibrit fierbinte sau brichetă. Pielea nu se teme de scurt de contact cu focul nu arde. Fermoar se deschide accesul la un compartiment mare, proiectat pentru pașaport sau documente.

În partea de jos pe partea din față a reliefarea numele de brand & mdash definitivate; “WEICHEN”. Jumătatea din spate este netedă, fără ornamente suplimentare.

Partea interioară este formată din două secțiuni:

 1. Prima Departamentul este împărțit în trei compartimente. Se poate ține telefonul mobil sau smartphone. Cea de a doua pentru facturile. Intre acestea anexând un compartiment pentru monede (fermoarul). Bancnotele sunt plasate în întreaga lungime. Compartimentele sunt atât de încăpător încât, în plus față de bani, puteți pune pașaportul și certificatul de pensii, și chiar și o grămadă mică de chei. Divizarea se închide cu un fermoar metalic robust.
 2. A doua secțiune are o multime de buzunare pentru carduri de credit și carduri de reducere. În buzunar cu un polimer moale transparent, puteți pune o fotografie cu tine dragi oameni. Sub principalele compartimente cu buzunare există două compartimente lungi. Ele se potrivesc și bancnote, și / sau permisul de conducere, și / sau alte documente importante de dimensiuni mici (un card de asigurare, o carte de identitate locală, etc.). O caracteristică a părții interioare a portofel este de două buzunare pentru carduri micro SD standard sau cartele SIM. Se închide divizarea celor două butoane amplasate paralel unul cu altul.

Prezența buzunare multiple și compartimente va apela cu siguranță la entuziaști care apreciază simplitatea și funcționalitatea. design interesant va face apel la oameni, ține pasul cu moda. Călătorii de afaceri vor aprecia calitatea si eleganta. Cu acest mini-pungă nu este rușine să apară în înalta societate.

Specificații

Capacitatea exclusivă a produsului este determinată de prezența:

 • 11 buzunare pentru cartele;
 • 4 compartimente pentru bancnote;
 • 1 buzunar suplimentar cu fermoar;
 • 2 buzunare pentru Sim-carduri;
 • 1 compartiment transparent pentru fotografii;
 • 1 compartiment pentru monede.

Culoare: negru.
Material: din piele PU.
Dimensiune: 19,5 cm x 9,5 cm x 3 cm

Preț

Costul pungă Weichen depinde de implementator . Pe site-ul oficial al prețului unui sac de ambreiaj & mdash; 1Gastrenit ruble. Pe paginile de diferite magazine online și puteți găsi mai multe costuri reduse. Dar, cel mai probabil va rula într-un fals. În acest caz, riscați să primiți un produs defect din piele, probabil, cu defecte.

Cum și unde să cumpere

distribuitor oficial, care lucrează cu producătorul direct, garantează calitatea accesoriu de sex masculin. Doar pe site-ul web al implementatorul este recomandat să cumpere Weichen. În caz contrar, pachetul care vine la tine în e-mail, acesta poate fi o pisică într-o pungă. Pentru a reveni bani pentru ambreiaj defect, achiziționat de la un vânzător neverificat, este aproape imposibil. Acest lucru este demonstrat de comentarii cu privire la pungă Weichen.

Pentru a comanda trebuie să:

 • pentru a vizita site-ul oficial al implementatorul;
 • completați formularul de comandă;
 • pentru a alege metoda de livrare (operatorul va suna înapoi în curând și de a ajuta în această chestiune);
 • aștepta produs elegant.

Plată se face la primirea (așa-numitele “numerar la livrare”).

livrare de mail Rusia. pachete de clasa a trimis către cumpărător prima. Costul estimat al parcelei & mdash; de la 350 ruble (intervalul regiunii crește cantitatea finală).

portmoneu merge în ordine de zi. Locuitorii din Moscova și Sankt-Petersburg poate primi mărfurile în două sau trei zile (de transport maritim accelerate este disponibil). În regiunile îndepărtate ale pachetului este de până la 2 săptămâni. Expedierea are loc de două ori pe zi, inclusiv în weekend.

Când expedierea coletelor este atribuit un număr unic, care este trimis la e-mail. Pe acest număr puteți urmări locația produsului. În cazul în care parcela va fi în birou, la adresa destinatarului primește o notificare. Documentul trebuie să mergeți la oficiul poștal & mdash; un pașaport. Mail păstrează postul în termen de o lună. În cazul în care ambalajul este deteriorat în timpul transportului, vânzătorul se obligă să înlocuiască produsul.

Distribuitorul oficial este ghidat de Legea „Cu privire la protecția drepturilor consumatorilor“. În cazul în care în termen de 2 săptămâni complete de la primirea pe care nu doriți să păstrați accesoriu de moda, banii înapoi garanție. Pentru a obține bani, trebuie să contactați asistența pentru clienți. După ce trebuie să trimită înapoi bunurile. Costurile de expediere pentru vânzător.

pungă Rafinat sac de ambreiaj în stil englezesc de la marca Weichen este cel mai bun cadou pentru orice afacere și om practic. Despre marca În 1990, doi entuziaști chinezi numit Wichin și Mandu care lucrează în domeniul industriei ușoare, au unit forțele pentru a crea diverse produse din piele. Mai mult de 10 de ani au lucrat împreună în Guangzhou & mdash; …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...