Sănătate și Tu

Willson Silane Guard – sticla lichid: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

look ireprosabila a masinii & mdash; nu doar un vis pentru proprietarul său, dar, de asemenea, un indicator de stare. Este o rușine atunci când, în ciuda îngrijire constantă, calul de fier arată de două ori mai vechi. În astfel de situații, va ajuta la acoperirea inovatoare pentru exterior Willson Silane Guard. Acesta susține nu numai aspectul, dar, de asemenea, protejează vopseaua de daune.

Problemele de proprietar și decizia lor

Aspectul masinii indiferent de utilizare are nevoie de îngrijire constantă și protecție. Mulți automobiliști, care au încercat diverse formulări concepute pentru a menține un aspect perfect de tehnologie, nu au rezultate, continuând căutarea pentru cel mai bun mod. Pe lângă constant există surse de multe zgârieturi mici pe suprafață. Silanic Liquid Willson Guard sticlă protejează fiabil stratul superior de factori adverse.

Factorii care afectează deteriorarea

În operarea transportului de călători, există întotdeauna circumstanțe care reduc recursul său vizual și daune care se ocupă. Este condițiile meteorologice nefavorabile (grindină, zăpadă și congelate), care se încadrează ramuri de copac, probleme la ieșirea din locul de parcare, nicăieri în curs de dezvoltare a animalelor, cauzand labe zgarieturi si gheare.

Fără o incintă adecvată, toți acești factori vor face calul de fier în căutarea de peste câțiva ani. Proprietarii acestor unități de transport care încearcă să aplice diferite metode de ingrijire, dar nu obține rezultate corespunzătoare. Am găsit o cale de ieșire din situația este însoțită de probleme suplimentare ale proprietarilor.

Dezavantajele metodelor populare de îngrijire

modalități comune de a avea grijă de stratul de lac este cel mai adesea asociat cu costuri materiale și de timp semnificative. Poleiala orice marcă de mașină nu este ieftin. Ea nu poate fi executată în mod independent, în orice caz, trebuie să contactați centrul de service.

Nu în fiecare zi avem de a repara acoperirea, în căutarea interpreților va lua ceva timp. În plus, comandantul face munca nu poate face prea bine. acoperire de reparare poate dura mai multe luni, ceea ce este absolut inacceptabil pentru o gazdă ocupat și mobil.

Ce face masina invulnerabil și irezistibil

Stratul protector Willson Silane Guard va ajuta la proprietarul său pentru un timp scurt, la costuri mici, pentru a obține rezultatul dorit. El nu va mai trebui să găsească bani în plus la lustruirea caroseriei și alte piese auto.

Menținerea aspectului

În plus față de condițiile externe adverse la impactul cal de fier și de alți factori distructivi. Acest mecanice și manuale de curățare și de drumuri reactivi. amestec Celanova previne zgârieturi minore cauzate în timpul curățării murdăriei, efectele devastatoare ale șampon și apă sub presiune. Efectul reactivilor rutier asupra corpului este redus la zero.

Lichidul este capabil de a alinia zgârieturi mici, pentru a da Shine suplimentare. Combinatia de tratament cu culoarea existentă oferă un sunet profund, bogat. Aparatul va arata mai nou pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce va crește valoarea sa de piață.

Utilizarea inovatoare de protecție, proprietarul unei unități de transport de călători se va reduce în mod semnificativ costurile de lustruire și va proteja calul de fier de la daune in continuare. Acest lucru nu va necesita timp și costuri.

instrument universal

Lansat de sticlă producătorul japonez lichid Willson conceput pentru cei grija pentru masina ta, fără ajutorul profesioniștilor. Cererea mare pentru produsul datorită ușurinței de utilizare și eficiența acțiunilor.

Ce este un produs

Un mijloc de a proteja corpul masinii a primit numele său, deoarece acesta face corp „sticlă“ efect. Celanova amestecul este compoziția-o parte. Formularul de lansare & mdash; sticlă de plastic. Când utilizați smalțul își va păstra culoarea pentru o lungă perioadă de timp. În plus, lucioase obținute ca luciu rezultat al tratamentului, va incanta proprietarul masinii pentru un an.

De asemenea, organismul devine efect vodootlivnoj, care nu poate decât să afecteze în mod pozitiv asupra aspectului său. Instrumentul este capabil să protejeze în mod fiabil masina de la impactul factorilor externi adverse. Unii cred în mod greșit că produsul este un lichid Silan Willson Garda de sticlă. Cu toate acestea, numirea sa este doar un efect asupra smalțului.

Avantajele produsului

care funcționează produsul, astfel încât, după utilizarea sa minore zgârieturi, chips-uri și fisuri în smalțul sunt vizibile. Masina va arata ca nou, chiar și după mai mulți ani după începerea funcționării sale. Instrumentul este ușor de utilizat, ei destul de mult, procedura nu ia mult timp.

Costul de sticla lichid este mic, chiar mai multe straturi va costa mai puțin de restaurare a smalțului. Proprietarul mașinii nu trebuie să se teamă de mici accidente, dezastre naturale, precum și produse chimice agresive pe drum. Produsele sunt fabricate în Japonia, așa că are de înaltă calitate, ca și alte mărci produse în această țară.

Specialiștii bine cunoscute companie japoneză producătoare de cosmetice, mult timp în urmă a rezolvat problema repararea unei mașini pentru o perioadă scurtă de timp, în plus față de serviciile de persoane care nu sunt profesioniști în acest domeniu. Un amestec care îndeplinește toate aceste cerințe, este produs și are o mare popularitate.

Compoziția și mecanismul de acțiune

Dezvoltatorii Willson Silane Guard a făcut partea cea mai comodă și sigură pentru auto-aplicare, precum și stimularea creării de acoperire, similară în textura sticla.

Ce este acoperirea Celanova

Îmbinarea include următoarele ingrediente:

  • Dioxid de siliciu, care creează pe suprafața filmului masina de polimer impermeabil;
  • Polimeri pe bază de silan, pentru a facilita conectarea sigură a sticlei lichide la caroseria vehiculului;
  • ulei de solvent, prevenind îngroșarea compoziției în flacon și la începutul cererii;
  • întăritor & mdash; o substanță care promovează formarea de film protector puternic.

Ingrediente de sticlă lichid este echilibrată în mod optim pentru a crea o barieră pentru daune, pentru a sublinia demnitatea mașinii și ascunde defectele. Partea care nu sunt incluse ceara si silicon, care oferă doar un efect cosmetic.

impact eficace

După aplicarea compoziției, răspândirea în întreaga acoperire, absorbit în smalț, fisurile si umflaturi mici, ferm aderă la suprafețele. Dioxidul de siliciu începe lucrările sale, ajută filmul de polimer pentru a dobândi duritate, și forma părți ale mașinii.

După uscare, stratul protector este pregătit pentru mediu agresiv, smalțul arata perfect. Efectul repelent previne acumularea de noroi pe vreme umedă pe suprafață, și apariția petelor.

În plus față de crearea de obstacole pentru efectele precipitațiilor, sampoane, zgârieturi minore de sticlă lichid Willson Silan protejează organismul de rugină. Acest factor nu numai că strică aspectul masinii, dar o distruge.

Opinia profesioniștilor

Mecanicul de masina stație de benzină spune despre Willson Silane Guard ca un mijloc eficient și economic, consumul de care per unitate de transport este mic. Experții act de faptul că costul de astfel de lucrări la stațiile de serviciu va scădea ca noutatea a devenit disponibil pentru clienții.

Mecanică cred că rezultatul procesării vopselei arată ca și în cazul în care exteriorul a fost actualizat recent în cabină. Starea lui nu este amenințată de impactul tufișuri, ploaie, grindina, lumina directă a soarelui.

Cum să utilizați

specialiștii japonezi au avut grijă de aplicarea ușoară a produsului. În timpul procedurii pentru a obține cel mai mare efect este necesar să se urmeze recomandările tuturor producătorului și cerințele de siguranță.

Înainte de a începe lucrul, este necesar să se spele mașina, când a detectat, pentru a elimina toate chips-uri și rugină. Suprafața corpului șters cu un agent de degresare. Când corpul complet uscat pentru a începe procesarea lichidului cu un burete umezit în soluție.

Compoziția se aplică fără frecare, mișcări atente. După 10 minute, Lustruiți suprafața destinată pentru astfel de scopuri, cu un șervețel. Se lasă să se usuce timp de 8 ore. Recomandat frecare în trei straturi. Este posibil să se aplice o cantitate mai mare, dar nu mai mult de cinci.

siguranță la locul de muncă

Lichidul este aplicat în zona spațioasă bine ventilată, fără penetrarea luminii solare directe. site-ul de lucru trebuie să fie protejate de praf și temperaturi scăzute. Pentru a evita pătrunderea particulelor pe piele, mănuși de lucru și îmbrăcăminte închis. În cazul distrugerii dermului, clătiți imediat cu apă.

Prelucrarea este supusă numai stratul de vopsea, concepția greșită că achiziția este un lichid silanic Willson Guard sticlă, este necesar să se uite. Produsul nu trebuie aplicat pe cauciuc, plastic, suprafața de sticlă.

Înainte de utilizare, citiți cu atenție este atașat la instrucțiunile producătorului Kit. Acest lucru vă va economisi timp și efort, va proteja o masina de experimente, precum și va păstra viața și sănătatea.

Valoarea bunurilor

Pe site-ul vânzătorului de a cumpăra Willson Silan la o reducere de 50 la suta. Costul în diferite țări este:

  • Russia & mdash; 1990 RUB
  • În Belarus & mdash; 66 Bel. RUB
  • În Kazahstan & mdash; 9990 tenge
  • În Kârgâzstan & mdash; 1700 som
  • În Ucraina & mdash; 1990 UAH

Achiziționarea de produse

Cel mai bun mod de a obține un lichid pentru a proteja smaltul masina pentru a merge la site-ul vânzătorului și cererea. Numărul de telefon pe stânga, urmat de un apel al angajatului pentru clarificarea parametrilor de ordine. Plata parcelă se face după primirea de către destinatar. Nu trebuie să achiziționeze bunurile de la proprietar, în acest caz, acesta poate fi un fals.

look ireprosabila a masinii & mdash; nu doar un vis pentru proprietarul său, dar, de asemenea, un indicator de stare. Este o rușine atunci când, în ciuda îngrijire constantă, calul de fier arată de două ori mai vechi. În astfel de situații, va ajuta la acoperirea inovatoare pentru exterior Willson Silane Guard. Acesta susține nu numai aspectul, dar, de asemenea, protejează vopseaua …

div >

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...