Zerosmoke - biomagnify antifumat: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
Sănătate și Tu

Zerosmoke – biomagnify antifumat: comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

mii Acum dependența de nicotină este în trecut, datorită Zerosmoke. tehnicii auriculară utilizate în crearea biomagnets, a ajutat de oameni pentru a menține sănătatea și nu să se întoarcă la rădăcinile obiceiuri proaste.

Ce este biomagnify

Biomagnify zerosmoke este un set de doi magneți cu strat de aur antialergic. Ele sunt create astfel încât să fie în măsură să controleze și să reducă treptat dorința de a fuma din nou. Astfel de magneți au fost mult timp utilizate în întreaga lume ca metodă alternativă și complet inofensiv de vindecare.
În Rusia Zerosmoke este o noutate. În 80 de ani, rușii au început doar să se familiarizeze cu acest domeniu de auriculoterapie medicament. Aceasta implică un anumit impact asupra zonelor pe corp. Acest lucru vă permite să elimine o varietate de boli, tulburări de dependență.

Set Zerosmoke se face pe același principiu. Biomagnify a fost creat în conformitate cu metodele bine cunoscute om de știință francez al nogie Field. El a dovedit că punctele de pe urechi se referă direct la un anumit sistem în organism. Cu interacțiunea dreapta la aceste puncte, o persoană este capabil de a elimina aproape orice boală.

Aspect

Biomagnify împotriva Smoking Zerosmoke este un set de doi magneți mici și practic fara greutate. Fiecare magnet are o formă rotunjită și un strat de aur hipoalergenic special. Acest lucru permite de a spori eficiența și pentru a proteja de alergii și iritații ale pielii.

Există două varietăți de Zerosmoke:

 • Normal. Acoperirea de aur de 24 de carate de diferite dimensiuni;
 • îmbunătățită. Un strat de aur alb aceeași dimensiune.

Ambele magneți sunt la fel de eficiente. Producătorul permite cumpărătorului să facă propriile alegeri și să aleagă clipurile care vor fi pentru el cel mai de confort.

Unul dintre principalele avantaje ale minciunilor biomagnetice în designul lor. Pe plan extern, magneții seamănă cu cercei obișnuite. Deci, nimeni nu va observa chiar ca fata au fost unele modificări. De asemenea, clipurile pot fi ascunse de păr și să nu vă faceți griji că cineva ar observa.

Material

Set Zerosmoke este realizat dintr-un material magnetic dur. Pe partea de sus a magneților sunt acoperite cu praf de aur, care împiedică închiderea la culoare a pielii și servește ca antiseptic suplimentar.

Caracteristici

 • Dimensiuni sunt 5×1, 8X1 sau 8X1, 8X1
 • Greutate & mdash; 81 grame
 • Color & mdash; aur, alb
 • Cantitate & mdash; 2 bucăți

Cum Zerosmoke

Biomagnify Zerosmoke de ajutor o dată și pentru toate poftele pentru a depăși nu numai la țigările convenționale, dar, de asemenea, narghilele, amestecuri de fumat, trabucuri. Clipurile sunt un fel de activator, care afectează în mod continuu punctul responsabil pentru activitatea normală a sistemului nervos.

expunere zilnică pentru o anumită zonă în ureche vă permite pentru a trimite semnale la creier. Ei mai târziu programat la respingere și de aversiune față de nicotină. Deja după zece zile, o persoană începe să simtă că nu este atras de un pachet de țigări, așa cum a fost cazul anterior.

Ca uzură de tutun depind de oameni nu mai au nevoie de a „lovi cu piciorul“ țigara și nu se lasă să rupă, așa cum este cazul cu pilula, codificarea, uzura patch-uri.

După două săptămâni de biomagnets purtând Zerosmoke, o persoană care suferă aceste modificări:

 • Metabolism;
 • Sufocare dispare;
 • Oprește tuse;
 • Îmbunătățește tonul pielii, dullness dispare;
 • Crește circulația sângelui;
 • Recuperarea simțul mirosului;
 • Nervozitate dispare;
 • Nici o dorinta de a fuma.

Îmbunătățirile de mai sus au fost înregistrate în 98% din utilizarea magneților. Multe marturii ale unor foști fumători mulțumesc călduros producătorii de clipuri miraculoase si le recomanda celor care n-au aruncat un obicei prost, dar a încercat în mod repetat.

Manual

Biomagnify împotriva Smoking Zerosmoke trebuie să fie aplicate pe parcursul perioadei de tratament. Un avantaj suplimentar este de ajutor psihologic din partea profesioniștilor, dacă aveți o experiență prea mare sau o stare emoțională șubredă.

Pentru a purta clip împotriva fumatului în fiecare zi, timp de câteva ore. Tu alegi cantitatea de timp necesară pentru a purta. Cu toate acestea, este recomandat să poarte dispozitivul timp de 2 până la 4 ore pe zi.

magneți absolut nu va interfera cu tine să faci treburile sau de lucru. Ai suficient pentru a lua un magnet mic și atașați-l la partea din față a urechii. Apoi, atașați imediat magnetul de pe spatele urechii.

Datorită o atracție reciprocă și naturale, magneții nu RUB și alunecare. clipuri greutate de lumină și chiar le face absolut imperceptibilă.

Punctul principal în punerea pe este de a găsi punctele active de dreapta. Poziționați magnet, astfel încât să nu simt durere și disconfort. Terenul pe care a ancora eclisa este în partea de sus a urechii. Dacă durerea persistă, încercați să mutați magneții de pe cealaltă ureche sau așteptați câteva ore și numai apoi fixați-le din nou.

Este important ca atriului a fost complet curată și uscată înainte de a atașa magneți. Pentru comoditate și propria liniște sufletească cere cineva din rude a contribuit la consolidarea clipul în loc de tine.

Contraindicații

În ciuda faptului că Zerosmoke nu este un instrument medical și nu include conținut dăunător, are unele contraindicații. În cazul în care ignorarea persoana poate avea consecințe negative, cum ar fi greață, amețeli, slăbiciune, dureri de inimă, amețeli.

Nu se recomandă utilizarea unui set terapeutic în următoarele cazuri:

 • Sarcina;
 • Cancer;
 • Prezența unui implant în inimă;
 • pacemaker instalat;
 • Prezența unei pompe pentru furnizarea de droguri.
Magazin magneți într-o cutie, veți găsi copii și animale. In ciuda dimensiunilor mici ale dispozitivului, acesta este capabil să transporte o amenințare de viață și de a fi periculoase pentru copil.

Avantaje

Zerosmoke nu este un panaceu, care garantează libertatea absolută de dependenta de nicotina in primele zile de tratament. Performanța acestui program a fost observat la pacienții care purtau magneți, fac sport.

Uita Fumatul nu este doar fiziologic, ci și aspectul psihologic. De asemenea, este important ca oamenii limitate independent țigări numărul skrivenih o zi. În prima săptămână este acceptabil să fumeze 3 până la 5 țigări pe zi. La expirarea oricărui contact cu țigări, trebuie să înceteze, la toate.

Feature biomagnets terapeutice constă nu numai în capacitatea lor de a influența sistemul nervos. Acestea activează direct zone ale creierului responsabile de iritabilitate, nervozitate și dorința de a avea o țigară în gură.

Impulsul generat clipuri, suprimă aceste manifestări. Și de fiecare dată când este omul devine mai ușor să se uite la companie Fumatul si de a percepe publicitatea de țigări la televizor.

Biomagnify împotriva fumatului au, de asemenea, o serie de avantaje suplimentare:

 1. Accesibilitate.
 2. Nu conține nicotină.
 3. nu creează dependență.
 4. Nu provoca reacții alergice.
 5. Nu este nevoie de respectarea cu dieta si medicamente.
 6. Ușor de utilizat.
 7. Poate fi utilizat fără consultarea medicului.
 8. Poate fi utilizat un număr nelimitat de ani.
 9. Nu provoca disconfort atunci când poartă.
 10. ajuta să uitați despre fumat.

Aceasta nu este întreaga listă de calități remarcabile, care au fost observate de oameni în timpul și după purtarea biomagnetic universale. Datorită ei, sute de persoane au fost salvate, nu numai de la teribila dependenta, distrugerea, dar, de asemenea, îmbunătățit în mod semnificativ sănătatea.

Așa cum sa demonstrat în studiile clinice după tratamentul cu clipuri împotriva fumatului, aspectul și sănătatea pacienților îmbunătățit de mai multe ori. Renunțarea la fumat a contribuit la normalizarea respirației, îmbunătățirea apetitului și creșterea activității fizice.

Eliminarea dependenței de țigări nu numai că îmbunătățește viața, dar, de asemenea, contribuie la reînnoirea acesteia. Acest lucru este valabil mai ales a celor care au o istorie fumat mai mare de 5 ani.

Pret Zerosmoke

Pretul biomagnify Zerosmoke este de 1190 de ruble. O reducere de 50% oferă un potențial cumpărător posibilitatea de a achiziționa produsul la un cost rezonabil și pentru a evalua personal efectul magneților fără a investi în propriul lor tratament o mulțime de bani.

În cazul în care pentru a cumpăra

Vand Zerosmoke orice persoană interesată potențial la locul reprezentantului oficial al companiei. Aici, în accesul clienților sunt manageri care sunt în contact aproape în jurul valorii de ceas. Ei vor ajuta cu plăcere să înțeleagă cu întrebările apărute și aranja cele mai bune condiții pentru primirea comenzii.

Pentru a aplica pentru o comandă după ce completați cu succes formularul și așteptați apelul administratorului sau a lăsa un text cu comanda dumneavoastră. Toate informațiile de căutare este pe site-ul și angajații companiei.

Pentru liniștea și încrederea clienților de pe site-ul există documente care confirmă calitatea produsului și autenticitatea acestuia.

dependenta de nicotina Acum este în trecut, datorită Zerosmoke. tehnicii auriculară utilizate în crearea biomagnets, a ajutat mii de oameni pentru a menține sănătatea și nu să se întoarcă la rădăcinile de obiceiuri proaste. Ce este biomagnify Biomagnify zerosmoke este un set de doi magneți cu strat de aur antialergic. Ele sunt create astfel încât să fie în măsură să controleze …

Anja Ulf

Mulți se pot spune despre ea, dar poate cel mai important este că este considerată și evidentă. Desigur, ea este, de asemenea, disciplinată, amuzantă și acomodantă, dar se află într-o gamă mai scurtă, în special având în vedere că sunt amestecate și cu cele exigente.
dar ea este ceea ce este atât de populară pentru ea. Prietenii tind să se bazeze pe ea și pe sentimentul ei plin de umor atunci când au nevoie de aplauze.

Nimeni nu este perfect evident, iar Anja are și o serie de neajunsuri. Nehotărârea ei și frumusețea naturii nu fac cea mai mare companie și face lucrurile neplăcute să spunem cel puțin.
Din fericire, natura ei rapidă este de obicei acolo pentru a ajuta cu lucrurile atunci când este nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...